Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Youtube ve Tiktok algoritmasından anlayan var mı ?

Dostlar ilerideki aylarda yapım aşamasındaki oyunumuz tamamlanmış olacak. Bu oyunun daha hızlı popülerleşmesi adına Tiktok ve Youtube üzerinden tik almaya ihtiyacımız var. Çünkü yabancı ve çocuk - ergen arasında bir kitleye genel olarak hitap edeceğiz. Ancak bu 2 platformda videolar neye göre...
  2. Hudzell

İnstagram belli dmleri nasıl gizlerim ?

İnstagramda belli kullanıcılarla olan dmleri nasıl gizleyebilirim ?
  3. Hudzell

İnstagram, Tiktok vb. sosyal medyalar takipleşme etkinliği

Ben başlıyorum. h4kandmn İnstagram ve tiktok üzerinden bulursunuz zaten. Shitpostcuyum ağlamayın sonra o.O2
  4. Hudzell

Sosyal medya platformlarına erişimi kesecek uygulama önerisi ?

Sebebini belirtemem yardımcı olacak varsa yorumda bulunsun geri kalanı lütfen konuyu kirletmesin. Sorun şu, bilgisayarda herhangi bir tarayıcı üzerinden whatsapp, twitter, instagram, facebook gibi sosyal medya sitelerine girişi engelleyecek uygulama veyahut yöntem önerisi lazım.
  5. Hudzell

Youtube'dan nasıl 1080p video indirebilirim ?

Dostlar çok araştırdım ancak hangi programı bulduysam 720p indiriyor, varsa bildiğiniz program veyahut bir yöntem önerebilir misiniz ? PC üzerinden indirme yapacağım
  6. Hudzell

Yardım, Youtube bildirimlerden direkt kanal ekranına ulaşabilir miyim ?

Dostlar başlık kafa karıştırıcı olabilir açıklamak gerekirse bir kullanıcı yorumuma yanıt atmış ancak sonradan yanıtını geri çekmiş benim kendisine ulaşmam gerekiyor sadece bildirim panelinde yorumu kalmış. bu bildirim aracılığı ile kanalına ulaşmam mümkün müdür ?
Top Bottom