Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

SİZİN İÇİN VİDEOLARINIZI EDİTLEYEBİLİRİM

Merhaba forum ahalisi. Birkaç yıldır video edit ile uğraşıyorum ilk başta kendi videolarım için öğrenmiştim ancak şuanda kendim video çekmiyorum. Edit konusunda iyi ilerleme kaydettim, eğer sizinde editlenmesini istediğiniz Youtube videolarınız varsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Umarım...
  2. Arthur♛Morgan

Youtube Premium İptal Edememek

Arkadaşlar telefon tarifemi yenilediğim de 3 ay bedava yt premium verdiler şimdi süresi bitti uygulama para çekmeye çalıştı ama google play verdiğim gilgiler eksik olduğu için çekemedi. İptal etmeye çalışıyorum üyeliği yönet kısmından ama google playde herhangi bir abonelik görünmüyor bana ait...
  3. Arthur♛Morgan

Ucuza Spotify Kullanmak

Merhaba arkadaşlar, en ucuz şekilde indirimlerden yararlanarak nasıl spotify premium kullanırım, bu konuda bazı şeyler var nasy papara gibi şeyler üzerinden daha ucuza kullanılıyor nasıl oluyor bu işlem bilen biri söylesinde bizde yararlanalım.
  4. Arthur♛Morgan

İnstagram Gizli Hesabı Görmek

Selam; İnstagram da hesabı takip etmeden fotoğraflarını görebilmenin bir yolu var mı? Bir iki uygulama denedim ama sonuç alamadım.
  5. Arthur♛Morgan

İnstagram Hikaye Paylaşımın da Video Bozuluyor

İnstagram'a hikaye atacağım, telefonda galeriden izlerken bir sorun yok ama hikayemde paylaşacağım zaman donmalar kasmalar oluyor bunun sebebi galiba optimizasyon ama asıl mesele bunu nasıl çözerim, nasıl aşarım? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  6. Arthur♛Morgan

İnstagram da ... Kişisini Bulmak

İnstagram da hesabı gizli olan mesaj isteklerini otomatik reddeden bir hesaba nasıl ulaşırsınız? (takip isteğini kabul edemez hesap erişimi yok)
  7. Arthur♛Morgan

İnstagram da Yüksek Takipçili Sayfalara Reklam Vermek

Başlıkta da dediğim gibi, İnstagram da yüksek takipçisi olan sayfalara reklam vermek ne kadar maliyetlidir ve aranız da daha önce reklam verenler var mı?
Geri