Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Snapchat Anılarını, Kaydedilenleri Kimler Görebilir?

Kardeşim eğlencesine, filtrelerle oynamak için Snapchat kullanıyor. Daha yaşı küçük ama böyle komik efektler çok hoşuna gidiyor, çocuk işte. Çektiği videoları paylaşmıyor, anılarına kaydediyor. Bu kaydedilen videoları, anıları falan kimler görebilir? Sadece kardeşimin görmesi, başkalarının...
  2. MeynnZenith

Microsoft Edge kullanılır mı?

Son zamanlarda OperaGX'te çok sıkıntı yaşamaya başladım. Saçma sapan hatalar, saçma sapan özellikler durduk yere ortaya çıkıyor. Bu gerçekten aşırı saçma hatalara örnek vermem gerekirse: Disney+'ta içerik izleyince kaydedilmiyor, 10 bölüm izlesem yine de ilk bölümden başlatıyor her ana sayfaya...
  3. MeynnZenith

Spotify çalma listelerimde sorun yaşıyorum

Arkadaşlar hem telefonda hem de PC'de var bu sorun. Eklediğim veya oluşturduğum çalma listesinin oynatma tuşuna basıyorum ve içerisinden bir şarkı çaldıktan sonra ya başka bir listemdeki şarkıyı açıyor ya da hiç eklemediğim bir şarkıyı. İlk şarkıdan sonrası istediğim listedeki şarkılardan...
  4. MeynnZenith

Brave nasıl bir tarayıcıdır?

OperaGX'i uzun zamandır kullanıyorum, birkaç yıl oldu. Ama birkaç kişiden Brave adlı bir tarayıcı duydum ve merak edip indirdim. Daha sade, daha hoş geldi bana. Ama hiç kullanmadım, performansı ne bilmiyorum. Brave nasıldır? OperaGX'e göre daha mı hızlı, daha mı yavaş? Eksileri artılarından az...
  5. MeynnZenith

OperaGX küçük simgelerde renkleri tersine çeviriyor.

Mesela forumdaki emojiler rengi tersine dönmüş gibi. Bazı fotoğrafları küçültüp yeni sekmede açınca da öyle oluyor. Bunu nasıl çözebilirim? (Beğen tuşunda çıkan emoji seçeneklerine bakın)
  6. MeynnZenith

Instagram Instagram hesabı nasıl kaldırılır?

Instagram hesabımı kalıcı olarak kaldırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce kaldıranların hesabı Instagram Kullanıcısı adıyla gözüküyor yani onlar kaldırmışlar, ben de bu şekilde kaldırmak istiyorum.
  7. MeynnZenith

İstenmeyen YouTube Önerilerinı Kaldırmak/Özelleştirmek

Arkadaşlar belki bilyorsunuzdur YouTube, izlediğimiz videolara göre, aramalarımıza göre önümüze "Önerilen Videolar" çıkarıyor. Ben bu önerilen videolara olayını hiç sevmiyorum ve kaldırmak ya da önerdiği içerikleri değiştirmek istiyorum. Çok fazla sorun çıkarıyorlar bana. Örnek verecek...
  8. MeynnZenith

En iyi mp3-mp4 dönüştürme sitesi nedir?

YouTube'dan bir video indirmem lazım. Güvenli, virüs barındırmayan bir mp4 dönüştürücü sitesi önerir misiniz?
  9. MeynnZenith

Netflix sizde de çöktü mü?

Netflix şu anda NSES-500 hata kodunu veriyor bende. Kesinlikle hiçbir şekilde açılmıyor. Sizde de öyle mi? Bursa'da yaşıyorum, eğer şehirden şehre fark ediyorsa buradan da anlamış oluruz.
  10. MeynnZenith

Kendi sunucuma davet için konu açsam ban yer miyim?

Kendi Discord sunucum için davet konusu açsam ban veya uyarı yer miyim forumdan?
  11. MeynnZenith

Discord güzel güvenlik botu arıyorum!

Arkadaşlar Discord sunucumda kullanabileceğim güzel ve kullanışlı güvenlik botu arıyorum. Reklam, küfür, link engelleme gibi özellikleri olması lazım. VispoGuard falan kullanmak istedim ama bot sürekli çevrimdışı görünüyor. Birkaç tane daha denedim hepsi çevrimdışı.
  12. MeynnZenith

Nasıl güzel ve kullanışlı bir Discord kanalı açılır?

Arkadaşlarımla ve başka insanlarla kullanmak için bir Discord kanalı açmak istiyorum. Ama nasıl yapacağım? Bot ekleme, özel odalar oluşturma gibi önemli şeyleri bana anlatırsanız sevinirim.
  13. MeynnZenith

1080p video net değil

Arkadaşlar YouTube'da video izliyorum ama bazı videolarda 1080p sanki 480p gibi geliyor bana, net değil. Bu her videoda böyle değil ancak bazı videoları açtığımda, 1080p'de oynatmama rağmen bana hiç net gelmiyor. Bazı videolarda ise çok güzel ve net. Bu sizce videoların çekimleriyle mi ilgili...
  14. MeynnZenith

[Çözüldü] Netflix NSES-500 hatası alıyorum

Selamlar, bugün her şey güzel gidiyordu, Netflix'ten bir şey izliyordum. Sonra tam ana sayfaya dönecektim ki önce sanki internet gitmiş gibi "Sayfaya Ulaşılamıyor" yazdı. Yeniden yükledim sayfayı, bu sefer de bahsettiğim hata kodu NSES-500 hatasını aldım. İnternetten baktım, Netflix kendi...
Top Bottom