Arama sonuçları: *

1. yigitern

İnstagram Dm Kutusu Yardım

2-3 Gün önce arkadaşım bana dm atmak için dm kutuma girdiğinde böyle bir uyarı ile karşılaştı fakat instagram hesabımda o kadar fazla takip attığım bir insan bulunmamakta zaten 150 takip ettigim 150 de takipcim var insanlara istek attığım zaman "gözden geçir" butonu çıkmıyorda fakat dm kutuma...
  2. yigitern

Eski Facebook hesabımı nasıl kapatabilirim?

Hesabıma giriş yaptım fakat tanıdığım 3 kişiden hesaba giriş yapmam için kod istedi ve arkadaş listemdeki kimseyi tanımıyorum. Ablamın liseden kalma bir hesabı ve kapatmak istiyor. Spamlatarak kapatma şansımız var mı veya başka nasıl bir yöntem izleyebiliriz?
  3. yigitern

İnstagram mailime ne kadar sürede cevap verir ?

Sabahtan beri uğraştığım instagramdaki postları ve hikayeleri görememe sorunum hakkında instagrama mail gönderdim ne kadar sürede bir dönüş alabilirm sorundan tekrar bahsedeyim kendi telefonumdan instagrama girdiğim zaman postlar ve hikayeleri göremiyorum yüklenmiyor bilgisayarımdan giriyorum...
  4. yigitern

İnstagram'a nasıl ticket atarım?

İnstagrama giriş yaptığımda hem telefonumdan hem bilgisayarımdanda aynı sorunu alıyorum fakat başka bir telefondan girince sorunsuz bir şekilde gözüküyor 1621350974 Sitesine baktığım zaman ticket atabilceğim bir yer göremedim bilen varsa yardımcı olabilirmi
  5. yigitern

Instagram fotoğraflar ve hikayeler gözükmüyor

internetimde bir sorun yok bilgisayardan girdiğimde de böyle gözüküyor nasıl çözebilirim
Geri