Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

[email protected] Gerçek Vogue Maili Mi?

Bir süredir emek verdiğim bir Instagram sayfam var, biraz büyüdü. Vogue'dan iş teklifleri gelmeye başladı. E mail olarak gönderiyorlar, peki bunun gerçek Vogue olduğunu nasıl anlarım bir yöntemi var mı? Bahsettikleri paralar haftalık 5000$ civarı (başlangıç)
  2. Margot Robbie

TikTok Davetle Para Kazanma

Birini davet ediyorsun, davet ettiğin kişi 10 gün boyunca her gün yarım saat video izlemek zorunda diyor. 600 lira kazanabiliyormuşsun böylece. Doğru mu? Doğruysa parayı direkt cekebiliyor muyuz?
  3. Margot Robbie

Prime Video Kasıyor ⁉️

Prime Video'yu bilgisayara indirdim. Aşırı kasıyor. Sizde de mi öyle, sebebi nedir, nasıl düzeltilir? Launcher'dan gir demeyin, sık sık internetsiz ortamlarda bulunduğum için uygulama üzerinden dizi/film indiriyorum.
  4. Margot Robbie

Instagram Reels'in Sesi Yok

Instagram Reels'e bir kaç gün önce video attım. Videonun sesi de vardı bugüne kadar ama şimdi yok. Aşağıda şarkı isminin göründüğü yerde "ses oynatılamıyor" yazıyor. Diğer videolarda sorun yok. Sebebi ne acaba?
  5. Margot Robbie

Disney+, Paycell sayesinde %50 cashback ile alınabiliyor

Sanal kartta oluşturup alabilirsiniz. Haber belki eski/yeni bilmiyorum. Haberi olmayanlara duyurulur. https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-dijital-platformlarda-P-hediye-2/
  6. Margot Robbie

Instagram'da Takip Sınırı Var mı?

Instagram'dan bayağı bir kişiyi takip ettim. Ondan sonra takip etme banı yedim. (3 gün) Sonra tekrar aynı şeyi yaptım ve bu sefer bir hafta ban yedim. Banım açıldı şu an. Bunun sınırı ne anlayamadım? Profesyonel hesaba geçtim, reklam falan veriyorum. Takip banı hala geçerli midir?
  7. Margot Robbie

Instagram Instagram'dan Gelen Teklif

Instagram sayfama böyle bir teklif geldi. Necidir, teklifi anladım da değerlendirmeli miyim n'apmalıyım?
  8. Margot Robbie

Instagram Sayfamı Nasıl Büyütürüm?

Evet dostlar selam, yeni bir Instagram sayfası açtım, belli bir konu üzerinde paylaşım yapmaya çalışıyorum. Sayfayı nasıl büyütürüm? Tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi?
  9. Margot Robbie

Instagram'dan Fotoğraf İndirme

Instagram'dan en kaliteli şekilde fotoğrafları hangi program ile indirebilirim? Screenshot almaktan iyi midir?
  10. Margot Robbie

Discord yüksek boyutlu GIF'leri Pp Yapmak

Discord da 10 MB'den yüksek GIF'leri nasıl Pp yapabiliriz, bir yolu var mı?
  11. Margot Robbie

GAİN TV - Aylık 3.90₺

Yıllık abonelik 46.80₺'ye denk geliyor. İçeriklerine bakmak için aldım da izlenecek pek bir şey yok gibi. Netflix varken alınmaz zaten ama yine de ekmek alacağınıza bunu alıp bi göz gezdirebilirsiniz. Mesela izleyeceğiniz bir film ya da dizi burada varsa korsan izleyeceğinize buradan...
Top Bottom