Arama sonuçları: *

1. oaK´

discorddan anlayan varsa bakabilir mi?

Merhaba ben kişisel gelişim odaklı bi discord sunucusu kurdum. Ancak bir sürü kanal olduğundan dolayı her kanalı herkese açık yapmaktansa onun yerine insanların sadece konuşmak istediği konuların kanallarını görsün diye kanalları rollere göre ayırdım. Ancak bu rolleri insanlara tek tek vermek...
  2. oaK´

Discord serveri açacağım önerilerinizi bekliyorum

Ardkşlar sa, ben kişisel gelişim odaklı bir server açmayı planlıyorum da sizce kesin olsun dediğiniz neler var? Ben bu alanlar da ses ve yazılı sohbet kanalları açmayı düşündüm Dil gelişimi ve öğrenimi E-ticare ve pazarlama Grafik tasarım, sanat, fotoğrafçılık, görsel iletişim vs Şarkı, müzik...
  3. oaK´

Instagram yanlışlıkla instagram hesabımı sildim ne yapmam lazım

hocamlar ben hesabımı dondurmak istedim ancak dondurma paneli yerine hesap silme paneli linkine tıklamışım hiçte dikkat etmemiştim sonradan çaktım köfteyi hesaba geride giremiyorum nasıl bi yol izlemem lazım
  4. oaK´

Şirket maillerini nasıl bulabilirim?

İş teklifleri sunmak için şirketlere mail yollamam gerekiyor ancak bi türlü bulamıyorum, şirketlere ait mailleri nereden bulabilirim bilen var mı?
  5. oaK´

İnstagramda gönderi düzenleme hk.

İnstagram da önceden paylaşılmış bir gönderideki fotoğrafı değiştirmek mümkün mü? Eğer silip tekrar yüklersem bir çok gönderiyi tekrardan yüklemem gerekiyor
  6. oaK´

Nasıl takipçi toplayabilirim?

👈---Instagram hesabım için nasıl takipçi toplayabilirim bot basmadan, işletme hesabı açtım müşteriler gelsin görsün iş versin diye vs ama max 5-6 kişi gelmiştir. Bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi? duruma göre ücretli şekilde takipçi alımı yapıcam
  7. oaK´

Youtube da bir videoyu zil sesi nasıl yapılıyor?

https://youtube.com/clip/UgkxifhnDZRrQLk7Mfw1OZ6VoSgnBhYwhY8V bu klibi telefon alarm sesim yapmak istiyorum da nasıl yapılıyor?
Geri