Arama sonuçları: *

1. şakşukacı

Snapchat Plus alınır mı?

Bugün baktığımda bir aylık 20 TL'ye düşmüş olduğunu gördüm. Merak ettim ne değişecek diye. Normalde böyle şeylere para verme taraftarı değilim fakat 20 TL neredeyse bir çikolata parası. Aranızda kullananlar olup olmadığını merak ettim. Bir aylık 20 TL'ye merak giderilir mi?
  2. şakşukacı

Instagram hesabıma yabancı girişler

Birkaç gün önce de yine yurt dışından bir deneme olmuştu. Şifremi değiştirdim geçtim fakat şu an bir deneme daha oldu. Şifremi yine değiştirdim ve bu sefer daha zor bir parola yaptım. Acaba VPN'den dolayı mı diye düşündüm fakat cihaz benim kullandığım değil ve Hollanda'ya bağlıyım İsveç...
  3. şakşukacı

DM'den gelen sesli mesajları dinlediğimi karşı taraf görür mü?

Anlatmak istediğim şey mesaja bakınca altta çıkan görüldü ibaresi değil. Ses kaydını dineyip dinlemediğimi anlayabilir mi karşı taraf?
  4. şakşukacı

Hikayesini benden gizlemiş mi?

Bir kız arkadaşımın hesabına bugün baktığımda öne çıkanlarını göremedim. Sonra aynı cihaz üzerinde kullandığım bir fake hesabım vardı. Ona geçip baktım ve yine göremedim. Demek ki öne çıkanları kaldırmış diye düşündüm. Sonra dedim ki aynı cihaz olduğu için acaba fake hesabımda da görünmüyor...
  5. şakşukacı

Instagram hesabımdan atıyor

Bilgisayardan veya başka bir yerden hesabıma girdiğim zaman öbür cihazlardan hesabımdan çıkış yapılıyor. Sadece telefondan kullanmak da beni çok yoruyor. Daha önce böyle bir problem yoktu yeni yeni olmaya başladı. Bunu nasıl çözebilirim?
  6. şakşukacı

Instagram hikaye gizleyince öne çıkanlar görünür mü?

Birinin eğer öne çıkanları görünüyorsa hikayesi gizli değildir diye biliyorum. Bu durum doğru mu?
  7. şakşukacı

Instagram için analiz programı önerisi

Kendini çok üstün varlık zanneden bazı insanlar beni takip etmeye gerek görmeyip çıktığı için bir programa ihtiyacım var. Güvenilir olsun, stabil çalışsın. Var mı kullandığınız analiz uygulamaları?
  8. şakşukacı

Instagram giriş yapamıyorum

Dün gece telefonuma reports uygulamaları yükledim. Birkaç yıldır ilk defa böyle bir sorun ile karşılaştım. Instagram dan mail ve telefonum kod alabiliyorum. Ama hiçbiryerden hesaba giriş yapamıyorum. Başka hesaplara giriliyor ama hesabıma girilmiyor. Hesabıma nasıl giriş yapabilirim?
Top Bottom