Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Instagram dm gelen mesaj

merhaba kuponcu reklam yapanlardan birisine yazmıştım o da bana bunu atmış site güvenilir mi? 1732097292 siteye girdim ama çok saçma geldi gözüme popüler maçlarda sadece 1 maç var sitede 1-2 tane falan
  2. Koyun Shaun

Duolingo aile paylaşımı

Merhaba ben Duolingo süper üyesiyim ama aile planı daha ucuz olduğu için aile planına geçmek istiyorum. Yıllık 1200 TL maximum 6 kişiye kadar üye olabiliyor. Yani extra 5 kişiye daha yerim var. Gelmek isteyenler özelden mesaj atsın numaramı atayım WhatsApp ile iletişime geçelim 1727039096 Kaç...
  3. Koyun Shaun

discord sunucu tagı yapma

arkadaşlar bu nasıl yapılıyor? üstüne bastığımda bir sunucuya yönlendiriyor ama başvuru ile giriliyor.
  4. Koyun Shaun

Facebook 10 yıllık hesap geri alma

gençler eski hesabım var 2 tane bunları geri almak istiyorum ama aklımda ne mail ne şifre e postayı bile bilmiyorum. Bana bir link verebilir misinz yardım ve destek gibi vs. hesapların manevi değeri var be aklımda canlandı :( 2 hesabımın linkide var bende ama e postalarına erişemiyorum e...
  5. Koyun Shaun

Twitter Twitter tüm tweetleri silme👨‍🔧

Gençler benim twitter hesabımda yaklaşık 10,6B tweet var. Hesabımı çok fazla tweet gündem yükseltme çabaları için kullandım ve başardım da. Ama artık bu hesabın normal bir kullanıcı gibi gözükmesini istiyorum. Zaten kişisel hesabım ama linçleneceğim bazı konular var. Gerçeklerin sapıttığı bir...
  6. Koyun Shaun

ivd.gib.gov.tr neresidir? Bana mesaj atnışlar

Benim hiç bir aracım yokken böyle mesaj geldi ay olarak 18 daha girmedim bu sene gireceğim araç almak için yaşta yok parada yok .d
  7. Koyun Shaun

Instagram erkekler için takipçi etkinliği

Gençler bana etkinlik lazım erkek kişisel hesabımla gireceğim eğer olursa yedek hesapla katılmak istiyorum. Eğer olmaz ise de admin olarak katılmak istiyorum. Özelden yazabilir misiniz 1646556969 hadi be :(
  8. Koyun Shaun

instagram bot kontrol program

Gençler bende diyelim aşırı fazla hesap var hepsiyle tek hareket için çık gir çık gir yapıyorum bunun için pcde bir program var mı? örneğin şuna beğen şunu takip et vb. 1646552410 bi cevap verin be kesin bilen vardır :D
  9. Koyun Shaun

Instagram TCK125 Madde sorun olur mu?

Gençler şimdi varsayım olarak bişey sorucam. Birisi instagram gönderisi altına Allah yok yazdı diyelim tövbe tövbe biriside altına annesiyle ilgili kışkırtıcı bir cümle yazsa başka hesapla birisi o kişiye seni şikayet edicem inşallah vpn açıktır dese şikayet olarak TCK 125 = (1) Bir kimseye...
  10. Koyun Shaun

Whatsapp neden yavaşladı durakladı?

Whatsapp yavaşlama sebebi hafif ddos saldırıları. Konuyu boş yere uzatmak için haber kanalları gibi yazmadım. Direkt böyle yazmak daha mantıklı!
Top Bottom