Arama sonuçları: *

1. Remi

Spotify hesabım çalındı. Ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar, Spotify hesaplarım az önce çalındı. Spotify'a mail attım ama şu an elimde yapacak hiçbir şey yok gibi gözüküyor. Aynı mailde sanatçı hesabımda vardı çok bir şey olmasa bile hesap sonuçta. Yapabileceğim herhangi bir yöntem var mı? Mailim değiştirildi.
  2. Remi

Discord boost attığım sunucudan ban yedim discord rozetimi nasıl kurtarabilirim?

Atılan ban şaka amaçlıydı sunucuya geri girdim. Bir şekilde kurtarma yolum var mı?
  3. Remi

Twitter'da toplu engel atma yazılımı

Twitterda toplu engel atabileceğim bir yazılım arıyorum nasıl bulabilirim ücretsiz olması daha iyi olur ama ücretlide olur
  4. Remi

Spotify'a şarkı yüklemek hakkında

Merhabalar, amatör olarak önceden sample alarak yaptığım birkaç müzik vardı. Bunları kâr amacı gütmeden spotify'a yüklemek istiyorum. Sample almış olmam herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ya da ciddiyeti ne kadar olur? Aldığım sample'ı hatırlamıyorum çok uzun zaman geçti çünkü.
  5. Remi

Discord'daki sayı ban tuzağına düştüm

Discord'da yeni çıkan bir tuzak var size bir soru soruyorlar mesela ''Güneş Sisteminde kaç gezegen var?'' sizde masum gibi buna 8 dediğinizde soruyu değiştirip ''Kaç yaşındasın?'' yapıyorlar ve sizi discorda raporluyorlar. Fotoğraftaki düzenlendi yazısı kimsenin umrunda olmuyor ve hesabınız...
  6. Remi

Discord sunucudan çıktıktan sonra takviye rozeti

Merhabalar, discordda bir sunucuya boost atmıştım. Boost 1 haftalık bekleme süresinde halen. Sunucudan ban yedim, bu süreden sonra rozetim gidecek rozetin gitmesini nasıl engelleyebilirim?
  7. Remi

Instagram Instagram DM'ler güncel değil ne yapmam gerekiyor ?

2 haftadır böyle defalarca sil yükle yaptım ne yapmam gerekiyor ?
  8. Remi

İnternet düzeldi mi ?

En son İstiklal Caddesindeki olaylardan mütevellit internet erişimi kısıtlanmıştı, bu durum hala devam ediyor mu ? Ben hala youtube'ye erişemiyorum da...
  9. Remi

Instagram mobil bildirim gelmeme sorunu

Mesaj bildirimleri falan bazen saatler sonra geliyor bazen hiç gelmiyor falan bunun bir çözümü var mı ? Sil yükle falan yaptım
  10. Remi

Instagram yanıtları görememe

Instagram'da herhangi bir postta 1 yorumun altında post sahibinin yanıtı varsa ondan önceki yanıtları görme tuşuna basınca çalışmıyor belli bir seviyeden sonra sinir bozmaya başladı ne yapabilirim
Top Bottom