Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Hotmail şifre unutma

Bi abinin hotmail hesabına girmesi gerekiyor ama çok eski hesabı onla ilgili çoğu şeyi hatırlamıyor ca ile başlayan bir hesaba kod gönderme var ama o hesabıda bilmiyor telefon numarasıda kayıtlı oda kimin numarası onuda bilmiyor diğer türlü kurtarmayıda denedim oda olmuyor ne yapabiliriz
  2. Yusufx

Eski facebook hesabı nasıl kurtarılır?

İkinci el grubuna girebilmem için ihtiyacım var eskiden hesabım bul kısmında çıkardı şimdi o maile yeni hesap açmıştım artık çıkmıyor o hesap profiler duruyor facebook da ama hiç bir şekilde ulaşamıyorum bu mail olduğunada eminim kücüklüğümden beri bu maili kulanıyorum ( İsminden biliyorum :D )...
  3. Yusufx

CS Kanalı sizce nasıl?

Kanalı geliştirmek üzere sizlerden tavsiye istiyorum şöyle yapabilirsin şöyle yapma gibi bizim eleştrilere açığım. Kanal ismi LoxryTV @Anobis Seninde kanalın mevcut sende eleştirebilirsin.
  4. Yusufx

Yeni youtube kanalı için tavsiye lazım.

Yeni CS kanalı açtım bundan bir 1 hafta önce falan sanırım içerikler ilgi çekicide olsa başlık falanda iyi olsa yine izlenmeler düşük keşfete düşmüyor gibi duruyor ne yapmam gerekiyor normalde link koyucaktım kanalın ama yasakmış isteyen olursa özelden yoluyabilirim. Sizce ne yapmam lazım...
  5. Yusufx

Youtube gelişmiş doğrulama sistemi ne?

Böyle birşeyi yapmam gerekiyormuş video açıklamasına link falan koymak için çoğu özelikleri limitlemişler yapmadan hangisini nasıl yapıcağım? 1694184684 @TeknoPiyon @F4IRFL4Y
  6. Yusufx

Youtube shorts ile artık para kazanma geldi!

Artık youtube shortslarada para kazanma geldi reklamlar zaten bunu aktif youtube kanalınız varsa para kazanma seçeneğindende görebiliyorsunuz, ne yapsak shorts kanalımı açsak sizce ne açsak daha çok izlenir?
  7. Yusufx

Başka platformdan aldığımız görüntüleri paylaşmak yasak mı ?

Twitter vb üzerinden aldığımız görüntüleri instegram üzerinden paylaşmamız yasak mı bir suçu varmıdır suçu varsa ne olur?
Top Bottom