Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Nays rezilliği ödeme yapılmıyor.

cvv kodu 5 dakikada bir değişiyordu, şimdide saniyesinde yapmışlar arkadaş! uygulama içinde kart bilgilerime diyelim cvv 162 bi geri geliyorum, tekrar kart bilgilerine giriyorum. Oda ne cvv kodu değişmiş 867 olmuş! allahın işine bak yahu! müşteri temsilcilerine gidiyorum cvv kodu 5 dakikada bir...
  2. Sansar Salvo

Süper Lig ve UCL maçları nerden izlenir?

Exxen alsak süper lig yok, dijiturk alsak UCl yok. 2 sini aynı anda izleye bileceğim bir yer varmı.
  3. Sansar Salvo

Bu site güvenilir mi? oyun alınır mı??

buradan oyun almayı düşünüyorum güzel yorumlar var ama yinede bir konu açayım dedim https://www.playstore.com/ gelen oyun steam key olarakmı geliyor yoksa hesap olarakmı verliyor? teşekkürler.
  4. Sansar Salvo

Forumda nick değiştirmek

arkadaşlar mehmet abinin bir makalesi var ama orda şunu anlamadım sadece 1 hakkımızmı var yoksa baya varmı
  5. Sansar Salvo

Gmail hesap silme,temizleme annem sınava girecek temiz olması lazım

annem mülakata girdi sosyal madya geçmişine felan bakıyorlamış benim gmaili temizle oğlum dedi tamam dedim yapmam gerekenler nerler? girdiği siteleri nerden görürüm? yada attığı bütün yorumları? kısacası neler yapmam lazım bu benim ve ailem için çok önemli yardımcı olur iseniz çok mutlu olurum...
  6. Sansar Salvo

Gmail kaydımı nasıl silebilirim

Babamın şifresini değiştirmek icin kendimde oturum açtım. Babamın doğrulama kodları mesajları bana düşüyor bunu kendi cihazımdan nasıl silerim format atmak istemiyorum
  7. Sansar Salvo

Disney vs netflix hangisi

Disney de 4k varmı ve biz sadece disneyde flim çeşidi az diye biliyorum flim çeşitleri aynımı dublaj durumları nelerdir
Top Bottom