Arama sonuçları: *

1. CrancyLynx

Her yerden hackleniyorum🤯

4 gündür artık nereden sızıyorlar ise hesaplarıma giriyorlar. Mail hesaplarim riot hesaplarım YouTube Instagram ea Xbox. Ben bunları kurtarmaya çalışırken kafayı yedim. Abi telefon tablette virüs olamaz. Yabancı bir şey yok. PC de olsa kardeşimin hesaplar var neden sadece ben? Bunlar nasıl...
  2. CrancyLynx

33 saniyelik geçilemeyen yt reklam ?

bu ne saçma uygulama 10 saniyeyi anladım 33 saniye ne demek ?
  3. CrancyLynx

Instagram Instagram birkaç gün belirli ayarlara erişemezsin engeli

Instagram hesabım kendi cihazlarımda giriş yapmış olduğum halde "birkaç güç belirli ayarlara erişemezsin" diye hata veriyor. Güvenlik ayarlarıma erişemiyorum ve Reels yükleyemiyorum. Edit hesabıyım. 3 gündür post atamıyorum. yardımcı olabilecek var mı ?
  4. CrancyLynx

Yavaş yavaş gelişmekte olduğum editler nasıl?

İnstagram edit sayfası açtım eskiden after effect üzeridnen valorant montajları yapıyodum ama abartılacak kadar güzel değillerdi. Konseptten sıkılınca anime editlerine girişeyim dedim capcut üzerinden karşıma böyle sonuçlar çıktı nasıldır iyi midir? sizce...
  5. CrancyLynx

İnstaya atılan reels kesfet dusmuyor

Abi 2 gün once attim tamam eyvallah hesabi yeni actim yaklasik 1.5k izlendi dun ve bugündür hangi saatte atarsam atayım öne çıkmıyor veya kesfete dusmuyor. Takipciler bile gormuyo heralde
  6. CrancyLynx

Youtube para kazanma şartları mi değişti?

Eskiden •1000 abone •4000 saat veya •10 m shorts izlenme olan şartlar Haberlerde gördüğüm kadarıyla •500 abone •3000 saat veya • 3 m shorts (90 gun içerisinde) Dogrumudur bu haber
  7. CrancyLynx

Youtube Shorts Keşfet Saçmalığı ??

abi video yüklüyorum mesela sabah saat 10:00 gibi bakıyorum izleniyor tamam eyvallah belli bir sayıya gelince duruyor ne 1 izlenme geliyor nede daha fazlası youtube birden keşfetten çıkarıyor sebebi nedir ?
  8. CrancyLynx

Youtube kanal ihlali sorunu

yaklaşık 1 yıl oldu ihlali yiyeli fakat ihlal etkin olmadıgı halde ana sayfada etkin ihlal diyor sebebi nedir acaba ?
  9. CrancyLynx

YOUTUBE BANNER YÜKLENME HATASI !

Youtube a bannerı yüklüyorum yayınla diyorum sonra "değişikler uygulandı" diyor fakat kanala gidince aynı banner duruyor, yardımcı olabilecek var mı ? 1662410924 sayfayı yenile deyincede yaptığınız değişiklikler kaydedilmedi diyor
Top Bottom