Arama sonuçları: *

1. zerolite

HBO MAX TITANOS Philips televizyonuma gelir mi?

Dostlar selam, philips televizyonum titanOS ve biliyorsunuz yakın zamanda blutv hbo max olarak değişti. Sorun şu titanos'ta uygulama mağazası yok ve bluTV'ye girince update yapar ve değişir diye düşündüm ama olmadı. BluTV kapandı HBO MAX'te görüşürüz tarzı bir yazı yazıyor. Sizce yakın zamanda...
  2. zerolite

Twitch Twitch de ekrana tıklanabilir reklam çıkıyor

Dostlar selam, twitchte ekranım bu tarz reklamlar çıkıyor. Virüs mü anlamadım sadece twitchde çıkıyor ve bir süre sonra gidiyor falan
  3. zerolite

Youtube Youtube arama yapınca "hiçbir sonuç bulunamadı" hatası

Dostlar bu şekilde hata alıyorum, herhangi bir filtre vs yok bi anda gitti. Diğer hesaplarımdan vs girebiliyorum ancak bu hesaptan ne telefonda ne de bilgisayarda arama yapamıyorum.
  4. zerolite

Vodafone'dan Turkcell'e taşıdığım hat ne zaman açılır?

Dostlar selam, 2 gün önce Vodafone'dan Turkcell'e hattımı taşıdım ve sabahına hemen hattım geldi. Ancak kullanıma ne zaman açılır? Getiren kişiye sorduğumda yarına açılır dedi ancak 2 gün oldu. Vodafone da maalesef kullandığım yerlerde 1 tik bile çekmiyor hiçbir işime yaramıyor.
  5. zerolite

twitch 1000 upload ile kaç bitrate alabilir ?

Dostlar selam, sanırım twitch max 8000 alabiliyordu kaliteli yayın yapmam için gereken ayarları atabilir misiniz ? 800-1000 arası upload var ayarları nasıl şekillendirmem gerekli obs değil streamlabs kullanıyorum ama ayarlar kısmı gözlemlediğim kadarıyla aynı. 5k bitrate için ayarlarım var ancak...
  6. zerolite

Youtube AMD için video çekme programı

Arkadaşlar merhaba, AMD için video çekme programı önerebilir misiniz ? OBS kullandım ama video için hangi ayarları yapacağımı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  7. zerolite

Twitch de modlar isim ve kategori nasıl değiştirir?

Twitch de modlar isim ve kategori nasıl değiştirir?
Geri