Arama sonuçları: *

1. D

Twitchte atılan takip botunu silme

Twitch hesabıma yaklaşık 5000 takipçi botu atıldı ve algoritmamı çok kötü etkiledi açıkçası bu botları silebilmemin yolu var mı sonradan takip etmeye gelenlerde gider mi acaba
  2. D

Twitch te partnerik ve iştirak olma konusunda yardımcı olabilicek var mı ?

Merhabalar ben her gün düzenli canlı yayın yapmaya başladımda ufakda olsa bi kitle yakaladım gibi bu işi tabi eğlencesine yapıyorum ama twitch partneri olunca ya da iştirak tarzı bir şey bunların ne gibi artıları olur mesela birisi yayına girmeden önce reklam özelliği açılır reklam başına 20...
  3. D

Twitchte partner olmaya giden yolu başarırsak ne olur ?

Twitchte gördüğüm partner olmaya giden yol başarısı var bunun başarısını elde edersek ne kazanırız ya da bir işe yarar mı ?
  4. D

Youtube Canlı Yayınları Etkileşim Düşürür mü ?

Youtube da yazın oyun videoları çekip atıyordum ama bu sene sınav senem olduğu için video çekip editleyecek kadar zaman ayıramıyorum maalesef geceleri yayın açmaya karar verdim arada kanalımın etkileşimleri düşmesin diye bu aralar yayına gelen gidende oluyor az çok ama kanalın ismini yazınca...
  5. D

Youtube için öneriler verebilir misiniz?

Başlıktada dediğim gibi youtube için oyun videoları çekiyorumda kendimce öneriliriniz var mıdır acaba nasıl daha çok izlenebilirim çünkü izlenmek oldukça zor ve mesela bi video 6-7 görüntülenme alıyo veya 20 görüntülenme civarı sonra onun daha artışı olmuyor maalesef hep öyle kalıyo kendim...
  6. D

Video kaydı için program önerisi ?

Daha öncede bu konu hakkında konu açmıştım obs studio kullanırken ekran kartını aşırı sömürüyo ve oyun içinde donmalara sebebiyet veriyo ancak windows un kendi ekran kaydını açtığımda nerdeyse oynama bile olmadı arasında tabi ki fark olur cahilliğime verin lütfen ancak yinede ücretsiz kaliteli...
  7. D

OBS Studio da alınan oyun kaydım çok kasıyor

Sistemim ryzen 5 1600x rx 570 8gb 3200Mhz ram sistemim video kayıt için yetersiz mi yoksa program ayarlarını mı ayarlayamadım acaba çünkü video akışı 2 saniye bir kare yani çok kasıyor yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom