Arama sonuçları: *

1. neunion

Youtube çekilecek oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, Rimworld çekmek istiyorum ama sistemimde yok. Rimworld ile Stardew valleyi takas edeceğim. Çekilecek oyun varsa söyleyebilir misiniz. Korsan indirmiyorum.
  2. neunion

Oyun videosu için rimworld takas etmek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, Rimworld'u olan benimle stardew valley yada warband takas eder mi?
  3. neunion

Youtube skyrim videosu izlenir mi?

Merhaba arkadaşlar, Skyrim videosu izlenir mi? İzlenmesi için ne yapmalıyım?
  4. neunion

Youtube ve Twitch de Knight online neden popülerleşti

Merhaba dostlar, Knight online izlenir mi Youtube ve Twitch de? Neden popülerleşti? Küçük kanallar görüyorum 500 aboneyi aşmış.
  5. neunion

Youtube oyun kanalı isim önerisi

Merhaba arkadaşlar, Oyun kanalım için isim önerir misiniz? Hayvan isimli olabilir. Özel isim olabilir.
  6. neunion

Fallout 3 mü videosunu çekmeliyim Skyrim mi Rimworld mu

Merhaba arkadaşlar, Skyrim mi Fallout 3 mü Rimworld mu videosunu çekmeliyim?
  7. neunion

Kafayı sıyıracağım önerin artık

Merhaba arkadaşlar, Bu kaçıncı konum bilemiyorum. Artık cevap verin. Ne tür içerik üreteyim? Düşük sistemli pc ile. Dalga geçmeyiniz.
  8. neunion

Düşük sistemli pc ne tür kanal geliştirebilir

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistem ile ne tür içerik çekilir? Oyun kanalım var. Dalga geçmeyiniz.
  9. neunion

Youtube için tutan içerik önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bu kaçıncı konum bilemiyorum. Tutma şansı yüksek. İçerik önerileri yapar mısınız?
  10. neunion

Google marka hesabımı sildikten sonra hata vermeye başladı

Merhaba arkadaşlar, Youtube kanalımı yanlışlıkla sildim ve maymun resmi geliyor something went wrong yazıyor. Marka hesabımı silmiştim adresimi değiştirmek istedim sildim. Yeniden yeni bir kanal açamaz mıyım?
  11. neunion

Oyun kanalı için içerik fikirleri

Merhaba arkadaşlar, Siz ne tür içerik üretiyorsunuz? Ben kısa sürede para kazanmayı açmayı istiyorum. Düşük sistem ile neler yapılabilir? Hangisinin tutma şansı yüksek?
  12. neunion

Bu içeriklerden hangisinin tutma şansı var?

Merhaba arkadaşlar, Easter egg gizemler çekmek mi mantıklı? Yoksa ben oynarken komik olayları shorts mu yapmak mantıklı? Hangisini tavsiye edersiniz?
  13. neunion

Youtube için çekilecek düşük sistemli oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistemli youtube için çekilecek oyun önerisinde bulunur musunuz?
  14. neunion

Bu sistem ile oyun videosu çekilir mi?

Arkadaşlar bu sistem ile oyun videosu çekilir mi? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM 1333 Mhz (Ramı 2 den 4 e çıkardım) Intel HD Graphics 1 GB. HDD.
  15. neunion

Düşük sistem ile oyun videosu çekilir mi çekilmez mi?

Merhaba arkadaşlar, Bu konuda aydınlanmam lazım. Düşük sistem ile oyun videosu çekilir mi çekilmez mi?
  16. neunion

Düşük sistemli pc için oyun shortsu için oyun tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Düşük sistemli laptopum var. Oyun kanalı için oyun shorts'u nasıl yapabilirim? Oyun tavsiyeleriniz var mı?
  17. neunion

Düşük sistemli pc için YouTube kanal geliştirme tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Ben içerik bulamıyorum. Oyun kanalım var. Ne tür içerik üretebilirim? Nasıl en kısa sürede para kazanmamı açarım? Düşük sistemli pc var.
  18. neunion

Shorts videosu için içerik önerisi

Merhaba arkadaşlar, Ben içerik üretmekte zorlanıyorum. Oyun videosu çekiyorum ama hızlı gelişmek için shorts çekmemi söylediler. Shorts ne ile alakalı olacak? Düşük sistemli pc var.
  19. neunion

Yeni başlayan birisi ilk olarak Twitch de mi gelişmeli yoksa Youtube mi?

Merhaba arkadaşlar, Yeni başlayan birisine ilk olarak Twitch'de mi gelişmemi tavsiye edersiniz yoksa Youtube mi?
  20. neunion

Youtube kanalı kısa sürede nasıl geliştirilir?

Merhaba arkadaşlar, Oyun kanalım var ama 70 abonede takılı kaldım. Abonem artmıyor ne tavsiye edersiniz? Hangi oyunların videosunu çekmeliyim? Düşük sistemli pc var.
Top Bottom