Arama sonuçları: *

1. C

düşük pc ile YouTuber olunur mu?

Merhaba dostlar, Başlıktan da dediğim gibi düşük sistemle youtuber olunur mu hayalim bu sistem Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  2. C

Youtube para kazanmayı nasıl açarım?

Merhaba dostlar, Bir an önce 500 aboneye ulaşmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? RimWorld, Stardew valley, Skyrim gibi oyunlar çekiyorum. Oyun kanalım var.
  3. C

Youtube Oyun videosu mu hikaye anlatım videosu mu?

Merhaba dostlar, Oyun videosu mu çekmeliyim? Hikaye anlatım videosu mu? Easter Egg gizem anlatan video mu?
  4. C

Düşük sistem ile internetten para nasıl kazanılır?

Merhaba dostlar, İnternetten para nasıl kazanılır düşük sistem ile? Youtube de oyun videoları çekmeyi denedim tutmadı. 50 video sildim. Başka fikri olan var mı?
  5. C

RimWorld hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanır?

Merhaba dostlar, RimWorld hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. O kadar çok araştırma yapmama rağmen bir türlü çözemedim. Edit yeteneğim iyi durumda. Bu tür videolar çok tutuyormuş. Bu işi bana öğreten varsa memnuniyet duyarım.
  6. C

RimWorld sinematik hikaye videosu nasıl hazırlanır?

Merhaba dostlar, Rimworld sinematik hikaye anlatım videosu nasıl hazırlanır?
  7. C

Youtube Oyun kanalımı nasıl geliştirebilirim?

Merhaba dostlar, Düşük sistem için youtube de videosu çekilecek oyun önerir misiniz? Hangi oyun tutar?
  8. C

Youtube oyun kanalı için anlamlı ve havalı kanal ismi önerisi

Merhaba dostlar, Youtube kanalım için kanal ismi önerir misiniz? Düzgün ve anlamlı havalı bir isim arıyorum.
  9. C

Youtube de ne tutar?

Merhaba dostlar, Youtube de oyun kanalı olarak içerik üreteceğim ama hangi içerik tutar hangi oyun tutar bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Düşük sistemim var.
  10. C

Ücretsiz düşük sistem video çekme programı önerisi

Merhaba değerli arkadaşlar, Sistemim OBS kaldırır mı? Düşük sistem video çekme programı biliyor musunuz ücretsiz olursa iyi olur. Rimworld, Stardew valley gibi hafif indie oyunlar çekeceğim. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB HDD Windows 10.
  11. C

Celeron sistem OBS Studio kaldırır mı?

Merhaba dostlar, Rimworld, Stardew valley gibi oyunlar çekeceğim. Yayın yapmayacağım sadece video kayıt için kullanılacak. Sistemim OBS kaldırır mı? Kaldırmazsa hangi program kullanmalıyım? Xbox demeyin duraklatma özelliği yok. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD...
  12. C

Düşük sistem oyun videosu için oyun önerisi

Merhaba dostlar, Oyun videosu çekeceğim de hangi oyunun videosunu çekmeliyim hangisi tutar? Sistemim kötü. Arkadaşım yok.
  13. C

Ücretsiz oyun videosu çekme programı öneriniz var mı

Merhaba dostlar, OBS ve Bandicam hariç oyun videosu çekme programı önerir misiniz? Düşük sistem olsun. Korsan da indirebilirim.
  14. C

Ücretsiz video kayıt programı önerisi

Merhaba dostlar, OBS ve Bandicam hariç düşük sistem video çekme programı önerir misiniz?
  15. C

Yayıncılık için Laptop mu önerirsiniz kasa mı?

Merhaba arkadaşlar, Yayıncılık ve oyun için kullanacağım. Laptop mu almalıyım kasa mı?
Top Bottom