Arama sonuçları: *

1. EmrCPR

SİZCE OBS VE NVİDİA EN İYİ KAYIT AYARI HANGİSİ ?

Arkadaşlar selam, Obs ve nvidia'da 3 farklı karşılaştırma yaptım bunları da videoda birleştirdim sizce en iyi kayıt ayarı hangisi olmuş yardımcı olabilir misiniz ? Aşağıda video linkini bırakıyorum sizce en iyisi hangisi ? Renk ve görüntü olarak. Nvidia 120 FPS çekiyor ama tabi yt'ye attığımız...
  2. EmrCPR

R9 5900X 3080 Tİ OBS KASMA SORUNU YARDIM

Arkadaşlar selam, obs de anlam veremediğim bi kasma problemi mevcut. Bundan öncesinde 1050Tİ vardı yayın + video çekiyordum hiç bir sorun yoktu. 3080Tİ ekran kartına geçtim OBS'de aşırı derece kasma var. Nvidianın kendi kayıt alma programın da bu kasma yok. Obs'de yayın + kayıt alırken veya tek...
  3. EmrCPR

3080Tİ OBS KASMA SIKINTISI

Arkadaşlar selam, normal de obs üzerinden kayıt veya yayın açarken bi sıkıntı yaşamıyorken ekran kartı değişikliğinden sonra sıkıntı yapmaya başladı. Sistem Özelliklerim Asus Tuf 3080Tİ R9 5900X 32 GB ram 2 TB m2. Daha öncesinde ekran kartım amd ekran kartı vardı onda yayın yapmak gerçekten...
  4. EmrCPR

Youtube Yayinda Oynayacak Ekip Ariyorum

Arkadaşlar katılımınız için çok sağolun akşam DC de ufak bir toplantı yapalım tanışalım mubabbet edelim. Ondan sonra kim neyi oynuyor oturalım konuşalım ve yayınlara başlayalım. Katılmak isteyen herkes DCden istek atabilir. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. EmreCPR#7858 Arkadaşlar...
  5. EmrCPR

Pubg Mobile Ekip Arkadaşı

Dostlar Selam Dostlar bana pubg mobile de youtube attığım videolar da ekip arkadaşları arıyorum kendine güvenen iyi oynadığını düşünen varsa yazabilir mi? aktif olarak hergün youtube video atıyorum. YAŞ 13-14+ Emülatörden oynayacak Aktiflik saati 18.00'dan 03.00'a kadar olan varsa yorumlara...
Top Bottom