Arama sonuçları: *

1. leroxy

Twitch Kademe 1 Abonelikler 20 Mayıs'tan İtibaren 10TL !!

Yeni yerel fiyatlandırma politikası 20 Mayıs itibarıyla Türkiye'yle birlikte Meksika'da da başlayacak. Türkiye'de 9,90 TL (1,20 dolar), Meksika'da ise 48 peso (2,41 dolar) olarak uygulanacak. Twitch önümüzdeki süreçte benzer yerel fiyatlandırmaların Asya, Orta Doğu, Latin Amerika, Afrika ve...
  2. leroxy

Twitch Yanlışlıkla Streamelements Botunu Kapattım Açılmıyor (Kafasına sıktı)

!watchtime ile ilgili bir ayar yapmıştım orada !bot diye bir komut gördüm mute unmute ve remove vardı tekrar alınıyordur diye remove dedim bot gitti gelmiyor. Dashboarddan da bişey yapamadım bot gitti arkadaşlar chatte yok şu an. Botu chate nasıl geri getirebilirim?
  3. leroxy

Twitch OBS Ayarlarınızı Nasıl Yaparsınız?

Twitch Yayınlarınız İçin En Uygun OBS Ayarlarını Nasıl Yaparsınız? 1-Bitrate Belirleme: https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-upload-hizi-ile-ne-kalitede-yayin-acabilirsiniz.163806/ Bu konudan bant genişliğinize uygun Bitrate'i belirleyebilirsiniz. Unutmayın, gereğinden az bitrate...
  4. leroxy

Twitch Kanalımı Yorumlayıp Önerilerde Bulunabilir Misiniz?

Merhaba, 6 Aralık tarihinden beri Twitch platformunda yayın yapıyorum. Yeri geldi Abdullah Abi için yaptım yeri geldi sırf laf yemek için oyunu çok kötü oynadım. Kanalda öncelikli olarak kişisel yayınlarımı yapıyorum, kimi zaman tek başıma kimi zaman arkadaşlarımla oyun oynuyor, sohbet...
  5. leroxy

[Anket] Twitch vs. Dlive vs. Nonolive...

Twitch, Dlive, Nonolive başta olmak üzere sizce en iyi yayın platformu hangisi?
Geri