Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Disney + ödeme hatası?

şu hatayı alıyorum ödeme yaparken neden bileniniz var mı? googlede biraz araştırdım böyle bir şey karşıma çıktı https://www.haberler.com/haberler/disney-plus-sorun-mu-var-disney-odeme-sorunu-15014081-haberi/
  2. TahaCel

Youtube premuim iptal etme??

duraklat diyorum bu nu diyor 14 ekimde faturanladirma fena diyor bunu diyor napcam
  3. TahaCel

Discord oynadığım oyun sadece birine gözükmesin ??

başlıkta anlatamadım discordda oynadığım oyun gözüksün istiyorum gözüküyor zaten de ama sadece 1 kişiye gözükmesin istiyor benim oyunda oldumu görmesin istiyorum ama diğer herkes görebilir engellesem çözülür mü bu durum ? 1624889024 @K1NGO82 bilgin var mı :D
  4. TahaCel

Obs Siyah ekran sorunu ??

Bir şekilde düzeltiyorum 1 gün kullaniyorum gene aynisi oluyor nasik düzeltimi de unutuyorum :D Sorun valorant yayin yapicam obs de oyun yakalamayi aciyorum siyah ekran nasil düzeltcem 1623280782 Belieli bie yer al diyorum valorant seciyirum siyah ekran
  5. TahaCel

discordda bunu nasıl yaparız ??

youtubeda video izliyordum bunu fark ettim bir yayıncılarda felanda fark etmiştim bunu nasıl yapıyoruz discordda konuşan kişilerin gözükmesini istiyorum orda km konuşuyor diye internette arayüz felan diyor ama ayarlarda arayüz diye bir kısmım yok
  6. TahaCel

Abdullah abinin videolarının bildirimleri gelmiyor bana ??

Şu 2 ay dır bildirimleri gelmiyor donanim arsivi kanalinin videolarinin neden çözümü var mı ?? Ana ekranda nadiren cikarsa anca öyle görüyom sonra izliyorum bazenleride video atmismi diye açarken görüyorum yoksa gelmiyor telefonuma felan 1620931102 Diğer kanallarin ki geliyor @Abdullah Hacıgül
  7. TahaCel

discord renkli yazma ???

konuyu nere açıcamı bilemedim discord sunucusu açıyorumda hoşgeldin kısmına yazı yazdım kopyaladım ama bunu renkli yazmak istiyorum nasıl yazcam farklı sunuçularda yazanlar var
  8. TahaCel

twitchde yayın yaparken şarkı açarsak telif yermiyiz??

twitchde yayın yaparken herhangi bir şarkı açsak telif yeme durumumuz varmı youtube gibi
  9. TahaCel

Twitch aynı anda 2 yayın yapmak ?? lütfen bakın

arkadaşlar bugün ilk yayınımı yaptım twitch de ama youtubede de yapmak istiyorum aynı anda hem twitch hemde youtubede yayın açsam üstüne online oyun oynasam sorun olurmu uploudum yeter mi ?? 8 uploudum var
  10. TahaCel

obs oyun yakalama sorunu ???

kaynaklarımın sıralaması bu oyun yakalamda açık oyunu seçiyorum ama alt+tab yapınca oyunu göstermesi gerekirken nereyi açarsam arkadan youtube veya başka bir yeri açarsam onu gösteriyör yani ekranın kaydediyor direk ne yaparsam onu gösteriyor ekrana
Top Bottom