Arama sonuçları: *

1. kadiks

Youtube Video çekme programı Önerisi

Gameplay videoları çekmek istiyorum obs dışında program önerir misiniz? 1080p obs de video kaydı aldığım zaman fps 130-140 civarından 80 civarına düşüyor. Ekranım 120 hz olduğu için oyun deneyimimi bozuyor.
  2. kadiks

Youtube Youtube için gameplay videoları çekmek istiyorum ama obs ayarlarında sıkıntı var

Shadowplay ile aldığım videolar 1080p60fps de sorunsuz olarak çamurlanmadan çekebiliyor. Obs de hangi bit ayarlarını yaparsam 1080p60 fps de sorunsuz video kaydı alabilirim? Kayıt süresi maç süresine göre değişebilir.
  3. kadiks

Youtube Valorant editim nasıl olmuş? #3

Edit mobile ile yapılmıştır. Uygulamalar; VN video editor, VMix ve İnshot. Bazı yerlerde 1080p değil de 720p gibi çıkma nedeni vmix uygulamasından kaynaklı. Diğer videolarıma bakarak da yorumlarda bulunabilirsiniz.
  4. kadiks

Youtube Editim nasıl olmuş? #2

İlk editimde yaptığınız yorumları değerlendirip bu sefer daha fazla dikkat etmeye çalıştım. Yine kısa bir edit oldu ve mobile ile yapıldı. Eksikleri, hataları ve nasıl olduğunu yorumlarsanız memnun olurum.
  5. kadiks

Youtube Valorant editleri yapmaya başladım nasıl olmuş?

Arkadaşlar daha önce burada farklı türde videolar çeken arkadaşlar video linklerini bırakıp nasıl olduklarını sormuşlardı ben de ona karar verdim. İlk editimi bugün yükledim ve evet kısa bir edit oldu. Amacım zamanla 3 dakika civarına çıkarıp o şekilde editler yapmak. Sizce nasıl olmuş? Neleri...
  6. kadiks

Twitch Valorant yayını yaparken yüksek ping ve düşük fps

İyi günler kolay gelsin. Uzun bir aradan sonra tekrar yayın açmaya karar verdim ve valorant oynadım. Oyunu oynarken normalde 150 fps altı almazken(düşük ayarlarda 150 civarı bunu da yükseltemedim gitti) fps olarak genelde 90-100 arası alıyorum ve ekranım 120 hz olduğu için kasıyor gibi...
  7. kadiks

Youtube Youtube videom çalınmış ama telif atarken bir sorunum var

Merhabalar, Benim videomun tamamını indirip kendisininmiş gibi youtube kanalına atmış, video zaten benim kanalımda hala var ve içerisinde adım da yazıyor. Kırpma bile yapmamış. Telif atma kısmında burada ki gibi telefon numarası istiyor lakin buraya hangi numarayı gireceğimi bilmiyorum. İlk...
Geri