Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

Aylık TOD yada Beinsports alınabilir mi?

Aylık TOD yada Beinsports alabiliyor muyuz?
  2. Fatih Sultan Terim

twitchte vergi ödeme nasıl oluyor?

Arkadaşlar selamünaleyküm. Yayıncılığa 1 ay önce başladım ve bugün iştirak başarımını açtım. Şu an merak ettiğim şey şu. Ben yayınımı yaparken donate aldığımda vergi otomatik olarak kesilecek mi? Yoksa her ay düzenli olarak vergi ödemesi mi yapmam gerekecek. 17 yaşındayım ve vergi işlerinin...
  3. Fatih Sultan Terim

twitchte yayın tekrarı bırakınca hata alıyorum

twitchte arkaplanda kısık sesle müzik çalmasına rağmen bu şekilde uyarılar alıyorum. İleride sorun yaratır mı?
  4. Fatih Sultan Terim

discord botuna ihtiyacım var

beyler twitch kanalımı açtım, Şimdi ise twitch kanalımın paneline discord sunucumu koyacağım. Ama twitchten beni takip edenlere(abone olanlara vs.) özel açmış olduğum rolü otomatik verecek bir bot var mı bilmiyorum. Bunu nasıl otomatik hale getiririm?
  5. Fatih Sultan Terim

Twitchte Yayınlarım Izlenmiyor Ne Yapabilirim

Beyler yeni yeni yayın açmaya başladım izleyici sayısının düşük olmasını normal buluyorum.3 izleyicim oluyor genellikle. Bu izleyici sayısını arttırmak için neler yapabilirim boşuna uğraşıyormuş gibi hissetmek istemiyorum
  6. Fatih Sultan Terim

Twitchte kendimi nasıl geliştiririm?

Beyler kendimi nasıl geliştiririm bi öneriniz var mı? Genellikle cs fifa ve hikaye oyunları oynayan birisiyim tavsiyelerinizi bekliyorum
  7. Fatih Sultan Terim

youtube yada twitch e başlamak için neler önerirsiniz?

Beyler, Bayanlar öncelikle merhaba. Bir sosyal medya platformunda kendimi büyütmek istiyorum. Bunu pasif gelir içinde yapabilirim. Ama ilk işim kendi kanalımı büyütmek olacak. Öncelikle hangi platformu seçmeliyim? twitch ile youtube farklı platformlar sonuçta birinde video yükleyebiliyoruz...
Top Bottom