Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Tiktok yayınım kasıyor

Arkadaşlar tiktokta yayın açınca pc kasıyor, aslında sistem iyi imzadan bakabilirsiniz. Bunun çözüme ne olabilir?
  2. Arthur♛Morgan

Aranızda Gerçekten Edit Yapmayı Bilen Var Mı?

Merhaba; Aranızda premiere pro vb programları iyi kullanan gerçekten güzel editler yapabilen bi arkadaş var mı? Youtube kanalım var normalde editlerimi kendim yapıyorum ama bir de başkasının yaptığını görmek (beğenirsem) kendisine yaptırmak isterim. Mesela ben 1 saatlik bir videomu yollayacağım...
  3. Arthur♛Morgan

Bu Video Hakkın da Eleştiride Bulunur Musunuz?

Arkadaşlar aranızda bilenler vardır ben youtube ile uğraşıyorum oyunlar ile ilgili içerik üreterek paylaşımlar yapıyorum. Daha önce de buna benzer konular açtım ve ara sıra yine açmaya devam edeceğim çünkü yaptığım videolar ve zaman içerisinde ki gelişimim hakkın da bilgi ve eleştiri almam lazım...
  4. Arthur♛Morgan

Kayıt Alırken Oyun ve Kendi Sesimi Ayırma (Yardım Lütfen)

Arkadaşlar sorunumu şöyle açıklayım size; OBS ile kayıt alıyorum oyun sesi ve oyunda konuşan diğer insanların sesi gayet net yüksek sesle kayıt ediliyor sorun yok, benim sesimi de aynı şekilde kayıt ediyor ama benim sesim çok az geliyor, edit sırasın da onların sesini kısıp kendi sesimi...
  5. Arthur♛Morgan

Böyle Videolar Editler Hoşunuza Gidiyor Mu?

Soru başlıkta linkini verdiğim videoda ki gibi editler ve bu tarz videolar hoşunuza gidiyor mu ? Mesela denk gelince durup izliyor musunuz? Link;
  6. Arthur♛Morgan

Video İçin Valorant Takım Arkadaşları

Selam beyler; Bir youtube kanalım var ve valoranta dair içerikler çekmek istiyorum, (birlikte maç atıcaz bende bunu kayda alıp editleyeceğim) Ne konuştuğunu bilen saygılı, kaynatmasını eğlenmesini bilen 4 arkadaşa ihtiyacım var eğer düşünürseniz yazın. Yaş en az 20 olmalı Rank falan fark etmez...
  7. Arthur♛Morgan

YouTube'de izlenmek için ne yapmam gerekli?

Kanalımın izlenmeleri düşük ve benim daha çok gelişmem lazım. Zeka küpü arkadaşlar var forumda eminim, sizlerden akıl vermenizi istiyorum tecrübesi olan arkadaşlar da illa ki vardır izlemem gereken yol nedir neler yapmam lazım insanlara neler sunmam lazım. Biliyorum Youtube hakkın da daha önce...
  8. Arthur♛Morgan

YouTube Para Kazanma Şartları Değişti

Bugün girdiğim de abone ve izlenme saatinin yanı sıra bir şart daha getirildiğini gördüm. SS atamıyorum ama kanalınıza bakarsanız görürsünüz. Etkin Topluluk Kuralları İhlali adı altın da artık yeni bir şart daha aranıyor. (İhlali olan arkadaşlar dikkat etsin)
  9. Arthur♛Morgan

YouTube Küçük Resmi Nasıl Olmuş?

En son açtığım konuda kanalım hakkın da yorum istemiştim ve bir çok arkadaş yazı fontunu falan değiştirmem gerektiğini söylemişti bende değişiklik yaptım elbette ama ne kadar hoş oldu ne kadar farklı oldu bilemiyorum o yüzden size soruyorum sizin gözünüzden nasıl görünüyor acaba. Ve ek olarak...
  10. Arthur♛Morgan

YouTube Videolarım İçin Eleştiri İstiyorum (LÜTFEN)

Merhaba; 2 aydır youtube kanalıma oyun videoları yükleyip insanlara sunuyorum, amacım insanlar hem oyun izlesinler hem de gülsünler, iç Anadolu bölgesin de yaşadığım için bizim oraların şivesini kullanarak renk katmaya çalışıyorum, kısa süre içerisinde de Premiere Pro öğrenmeye başladım ve şuan...
  11. Arthur♛Morgan

Yorumlarınıza İhtiyacım Var

Merhaba; Oyun üzerine bir youtube kanalım var, 1 aydan fazla süredir paylaşımlar yapıyorum. Ben hemen hemen her sorunumu bu mecrada çözdüm yine sizden yardım isteyeceğim, Kanalım 1 ayda iyi bir ilerleme kat etti ve şuan 1000+ abone ve 500+ saat üzeri izlenme var. Size soracağım soru ise şu son...
  12. Arthur♛Morgan

Youtube Vergi (Merak Ettiğim)

Arkadaşlar benim bir youtube kanalım var kanalın para kazanmasının açılması için uğraşıyorum inşallah açılacakta, ama biliyorsunuzdur para kazanma açıldıktan sonra vergi olayları şirket açma falan var ben google adsense hesabı açıp kanala bağladıktan sonra para çekme alt limitini 100.000 TL...
  13. Arthur♛Morgan

DA Youtuberlarına Taktik Ve Öneri de Bulunuyor

Merhaba; Bu başlık altında forum da youtube de bir şeyler yapmaya çalışan kendini geliştirmek isteyen arkadaşlara akıl verin öneri de bulunun. Tek amaç yardım. Ben başlayım; Kategorini iyi seç Youtube küçük resmine özen göster Başlık atarken üzerine düşünerek at rast gele atma
  14. Arthur♛Morgan

OBS Kayıt Alırken Takılmalar Oluyor

Arkadaşlar sistemim güçlü oynadığım oyunlar da en yüksek ayarlar da zerre takılma donma olmadan oynayabiliyorum ve kayıt alıyorum ama aldığım kaydı izlerken takılmalar olduğu görünüyor sebebi nedir yardımcı olabilir misin?
  15. Arthur♛Morgan

YouTube İzlenme Saatini Düşürüyor

Arkadaşlar; Yeni kurulmuş bir kanalım var youtube'da dün kontrol ettiğim de izlenme saatim 185.küsür olarak görünüyordu sabah konrtol ettim 145 saate düşmüş tam 40 saat silmiş bunun sebebi nedir. Adam gibi kimseden çalmadan kendi imkanlarımla kendi videolarımı çekiyorum kimseden bir fotoğraf...
  16. Arthur♛Morgan

Kamera Ve Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar merhaba; Sizden fiyat performans ürünü olan 2 adet ekipman tavsiyesi istiyorum, kulaklığımın mikrofonu çok dip ses yapıyor o yüzden dip ses yapmayan çok pahalı olmayan orta segment bir mikrofon önerisi ve yine aynı şekilde çok pahalı olmayan fp ürünü bir webcame ihtiyacım var telefonu...
  17. Arthur♛Morgan

Tek Bildiğim Oyun Oynamak Ama...

Merhaba; Ben bir youtube kanalı açtım, kanal oyun üzerine bir kanal. 24 yaşımdayım kendimi bildim bileli hep oyun oynadım atari ile başladım pc ile devam ettim konsoldan oynadım şuan kendim için hayalim olan bir setup dizdim ve o şekilde oyun oynamaya hala devam ediyorum. Ve sonradan kendime...
  18. Arthur♛Morgan

Forumda Kendi Youtube Kanalım İçin Destek İstemek Yasak Mı?

Merhaba arkadaşlar; Böyle bir kural var mı bilmediğim için konu açtım, benim bir youtube kanalım var burada ki dostlardan arkadaşlardan çektiğim videolar için yapıcı yorumlar ve destek istesem ceza yer miyim? Bir sankıncası var mı?
  19. Arthur♛Morgan

Kayıt Almak için OBS mi? Nvidia Shadowplay Mi?

Merhaba arkadaşlar, youtube için kayıtlar alıyorum ama bazen ufak tefek droplar oluyor ve aklımı karıştıran bir şey var acaba obs mi daha iyi nvidia shadowplay mi? nvidia'ya baktım ama çok fazla özelleştirme seçeneği yok gibi face cam boyutu nasıl ayarlanır bulamadım nasıl çerçeve eklenir onu da...
  20. Arthur♛Morgan

YouTube İçerik Önerisi

Merhaba arkadaşlar YouTube'da oyun videoları çekiyorum elimden geldiğince iyi videolar hazırlamaya çalışıyorum ama maalesef izlenmeler ve abone artışları üzücü bir durumda belki kanal yeni olduğu içindir ama yine de sizden akıl almak istedim. Sizce nasıl oyun videoları çekmeliyim hangi oyunları...
Top Bottom