Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

Youtube Videom 2 haftadır incelemede (Reklam İncelemesi)

Arkadaşlar bir youtube videosu hazırlayıp kanalıma attım lakin reklam göstermeye uygun değil dedi. İnceleme talebinde bulundum bundan önceki bir videomda böyle olmuştu inceleme istediğimden 1 gün sonra kabul etmişlerdi ama şimdi 2 haftayı bile geçmiş olabilir hala bir tık yok. Video 1 haftada...
  2. Samet Schwarz

Youtube Adsense site kodu hatası lütfen yardım

arkadaşlar ben youtube için adsense hesabı açtım hesabımı da bağladım lakin bana hala kodu siteme eklememi söylüyor bunu nasıl yapacağım ?
  3. Samet Schwarz

i5 4590 + GT 1030 sistemim için oyun videosu çekme programı önerisi

i5 4590 gt 1030 8gb ram ne önerirsiniz beyler? oyunlar; mta, csgo, fivem, belki pubg mobile
  4. Samet Schwarz

Youtube Youtube aylık 200TL kazancıma vergi ödeyecek miyim?

Arkadaşlar en az 200TL olduğunda parayı alabiliyoruz. Vergi formu vb. doldurdum da bi arkadaş az kazanıyorsun vergi vermezsin dedi doğru mudur? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. @Abdullah Hacıgül
  5. Samet Schwarz

OBS DirectX Kayıt Sorunu!

Öncelikle herkese merhaba ben bu obs ile "MTA" oyunu videoları çekmek istiyorum fakat windows 7, windows 8.1, windows 10 denedim hepsini fotoğraflardaki gibi oluyor ekran oyunu kaydetmiyor. DirectX seçince bu oluyor OpenGL seçince de oyun ve kayıt kasıyor çözümünü bilen varsa lüfen yardım etsin...
Geri