Arama sonuçları: *

1. Cihan-

Twitch vergi numarası

Gelir kazanmam için vergi numarası falan istiyor sözleşmede fakat vergi numaram yok izlediğim videolarda şahıs şirkete kurmanıza gerek kalmayacak falan deniyordu ne yapmam gerek bu durumda ödeme metodum 1 gündür beklemede
  2. Cihan-

Twitch de keydrop ile kasa açmak

Keydrop la twitch de yayındayken kasa açmak istiyorum herhangi bir şekilde ban yeme durumu olurmu
  3. Cihan-

Obs yayın ayarları ?

Selamlar herkese iyi geceler öncelikle twitch yayın açmaktayım henüz yeni başladım obs te yayın ayarlarım şu şekilde x264 olarak yapıyorum 14 upload ım var 6k bit veriyorum 1080p 60 fps işlemcim ryzen 5 3600 ekran kartım gtx 1650 8gb ram im var bugün 3 kere yayındayken twitch te yayın gitti obs...
  4. Cihan-

1920x1080p yayın sistem gereksimleri

1920x1080p yayın açmam için sistemim yeterlimidir yoksa 1280x720p mi yapayım Ekran gtx 1650 işlemci ryzen 5 1600 af ram 8gb internet 7.60 upload
  5. Cihan-

Twitch yayın kalitesini ayarlama

Twitch yayınlarında teker teker kalite ayarlama kısmı oluyor ya onu obs den nasıl ayarlıyoruz veyatta hangi ayarları yapmam gerek
  6. Cihan-

Obs kodlama aşırı yüklendi !

Yayınımı ekran kartından vermekteyim, 720p 4700 bit olmak üzere obs ayarlarımı appdata dan yanlışlıkla sildim ,sahneleri felan her şeyi öncelik normal de yayın kalitesi ise kalitede. Kodlama aşırı yüklendi hatası alıyorum.
  7. Cihan-

Yayın yapmak için minumum sistem gereksimleri

Yayın yapmak için minumum sistem nedir?
  8. Cihan-

webcammi almak yoksa rammi

arkadaşlar merhaba yayın yapıyorum bilgisayarım 8gb ramle çalışıyor 8 gb daha rammi almalıyım yoksa webcammi webcam markası gamebooster cam07 hangisi daha iyi olur ?
  9. Cihan-

yayıncı ekipmanları tavsiyesi

merhabalar yayın açacağım ve bütçem 1100 tl webcam ve mikrofon istiyorum fakat bir sürü model var para artarsa ufak bi arka plan.
  10. Cihan-

yayıncılık için gerekli olan ekipmanlar

Merhabalar yayın açmak istiyorum obs i yayın anahtarını felan ayarladım dlive dan açmak istiyorum fakat tidy labs gif i ayarlanıyor fakat ses gelmiyor bana yardım için dm den yazabilicek olan varmı mikrofon webcam gibi ekipmanlar düşünüyorum
  11. Cihan-

ryzen 5 1600 af ile yayın

arkadaşlar merhaba bir kaç defa denedim yayın açmayı fast veyatta faster ayarlarda yayın açıyorum ama valorant a girince ekran fazladan beyazlaşıyo izleyenler tarafından ve pc kendini kapattı resetledi neden olduğunu bilmiyorum fakat birde obs den tidylabs e gif çıkıyor ama ses gelmiyor sistemim...
  12. Cihan-

Tidylabs den obs e ses gitmiyor

dlivedan yayın açacağım fakat tidylabs tarafından obs ye ses gitmiyor gif ler çıkıyor tarayıcı olarak ayarladım
  13. Cihan-

geçersiz fotoğraf bağlantısı hatası

hatayı fotoğrafıyla birlikte bıraktım sebebi nedir site dlive
  14. Cihan-

r5 1600 gt1030 canlı yayın

merhabalar gt1030 r5 1600 sistemim var 8gb da ram var 8 daha koyucam yanına internet 5 upload 720p yayın yapabilirmiyim yayını neyden vermem gerekiyor
  15. Cihan-

sistemimle yayın açabilirmiyim

gt 1030 r51600 af 8gb ram im var herhangi bir yayıncılık platforumda yayın açabilirmiyim valorant oynayacağım veyatta farklı oyunlar tahmini valorantta kaç fps alırım
Top Bottom