Arama sonuçları: *

1. walter

Steam error code 50 çözüm var mı

merhaba steam hesabıma girmeye çalışıyorum ama error code 50 deyip açılmıyor hesap. bunun çözümü var mıdır ya deli etti beni
  2. walter

Epic games arkadaşa item hediye etme

rocket league de arkadaşımın çok beğendiği bir bundle var ona hediye etmek istiyorum ses çıkarmadan ama nasıl yapıcam bilmiyorum
  3. walter

100 TL'ye oyun önerisi

konu başlıkta elder scrolls v almayı düşünüyorum daha farklı önerileriniz nelerdir toplamı 100 tl birkaç oyunda olabilir.
  4. walter

DMC 5 vs NieR vs FF15

Başlıktaki 3 oyundan birini almayı düşünüyorum. Çok tarzım değil fakat her yerde övülen oyunlar olduğu için şans vermek istedim. Devil May Cry5 NieR Automata Final Fantasy XV
  5. walter

Middle-earth: Shadow of Mordor vs Kingdom Come: Deliverence

Hangisini önerirsiniz?
  6. walter

Oyun Seçmeme Yardım Edermisiniz?

Yukardan oy vermeyi unutmayın Steam indirimlerinden birkaç oyun aldım steam cüzdanda 20 TL kaldı onları değerlendirmek istiyorum şu oyunlardan birini düşünüyorum; İron Harvest 12.50 Little Nightmares 7.75...
  7. walter

-15 TL Oyun önerisi-

Steam indirimlerinden beri 6-7 kez oyun önerisi için konu açtım ve 100 TL'nin üstünde güzel oyunlar aldım sağolun. Artık 16-17 TL kaldı Steam cüzdanda. 2-3 TL fark olursa karttan atabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. walter

Final: hangi oyunu almalıyım?

Yukarıdan oylamayı unutmayın. Evvet 1 saat önce 8 oyunlu anket yaptık ve finale fiyatıyla birlikte bu ikisi kaldı; Metro 2033 Redux + Metro: Last Light Redux 6,20+6,20=12,40 Kingdom Come: Deliverence 12,50 Sizce hangi oyunu almalıyım?
  9. walter

Oyun Seçmeme Yardım Eder Misiniz?

Yukardan oy vermeyi unutmayın Steam indirimlerinden birkaç oyun aldım steam cüzdanda 20 tl kaldı onları değerlendirmek istiyorum şu oyunlardan birini düşünüyorum; METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN 13,75 Metro 2033 Redux + Metro: Last Light Redux 6,20+6,20=12,40 Disco Elysium - The Final Cut...
  10. walter

Dying Light 1 alınır mı?

20 TL'ye düşmüş tüm DLC'leriyle birlikte. Sizce almalımıyım?
  11. walter

Borderlands 2 alınır mı ?

Borderlands 2 GOTY Edition tüm Dlc'leriyle 11,80 TL. Sizce alnır mı yt'de düzgün inceleme bulamadım biraz da eski olduğu için sizlere sormak istedim yorumlarınız için teşekkürler.
  12. walter

STEAM İNDİRİMLERİNDE NE ALINMALI

Steam cüzdanımda 40 TL var sizce hangilerini alayım bir de arkham origins'i almasam arkham collectionda bi hikaye eksiği olur mu?
  13. walter

BATMAN ARKHAM COLLECTİON ALINIR MI

Soru başlıkta reisler
  14. walter

Steam indirimlerinde ne alınmalı?

Ya aslında aklımda bikaç oyun var sizce almalımıyım size soracağım bir de sizin önerileriniz var ise paylaşırsanız sevinirim Batman bundle var 15-16 TL'ye 3 oyun var almayı düşünüyorum ama asylumun grafikleri gözüme kötü geliyor sizce almalımıyım Lego marvel super heroes 1 ve 2 var arasında...
Top Bottom