Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Steam internet hızı düşüyor

Normalde saniyede 5 mb falan indiriyordu bugün 700 kb-1mb arasında gidip geliyor nasıl çözerim?İndirme bölgesini değiştirdim işe yaramadı.
  2. Sirius Blackw

steam para yüklenmiyor

5 dolar yükleyeceğim güncel kurla 163.7 TL yapıyor fakat yetersiz bakiye hatası yiyorum kartta 170 TL var.Çakırkeyifim biraz acaba yanlış mı girdim bilgileri diye 3 kere denedim ama olmuyor.Yardım bekliyorum.
  3. Sirius Blackw

Steam başarım hilesi ban yer miyim?

Soru başlıkta Steam Achievements manager ban yedirtir mi*
  4. Sirius Blackw

Yılın oyunu ne olur?

Evet sizce ne olur?Bence Baldurs gate 3 olacak ötekilerin pek şansı yok gibi. @Yunus274 kanki starfield olur bence dimi?
  5. Sirius Blackw

Nays steam para yüklerken cashback veriyor mu?

Steam cüzdanıma para atarsam 470 TL cashback veriyor mu?
  6. Sirius Blackw

Steam Cüzdan bekleyen sorunu

Bugün stardey walley iade ettim sonrasındada cs skin saattım bir tane ikisinin de toplam fiyatı cüzdanda bekleyen olarak gözüküyor.İşin garibi skin satıldı galiba pazarda gözükmüyor listelemelerimde skin kuş oldu gitti ne yapmalıyım?
  7. Sirius Blackw

Envanterimde neler değerlenir?

Cs2 için yatırım yapmaya karar verdim șuan envanterimde hali hazırda çok bir șey yok.Ne alayım Yatırım için?Șuanda bende olanlarda İmperial dragon ve ıșık hüzmesi değerlenir diye düșünüyorum parlıyorlar baya.
  8. Sirius Blackw

Kaptan Kaplan güvenilir mi?

Sevdiğim bir youtuber olan Ahmett sponsorluk almış bu siteye oyunlar çok uygun.Güvenilir mi sizce?Key olarak mı veriyorlar?Bana dolandırıcı gibi geldiler. https://kaptankaplan.com
  9. Sirius Blackw

Steam oyun alamıyorum

Payday 2 nin 28 TL olan paketini alacaktım ama alamıyorum.Gta 4 de alamıyorum bende mi sorun.
  10. Sirius Blackw

Riot client indirme hızı sorunu

0.1 kbs indiriyor bu niye böyle?Yüzde dokuza kadar geldi sonra aniden düştü ne yapmalıyım?
  11. Sirius Blackw

Steam Ekleşme/Yorum konusu

Birbirimize yorum yapıp arkadaş ekleyebiliriz diye düşünüyorum mesaj atan herkese ben de atacağım. https://steamcommunity.com/profiles/76561198984629804/
  12. Sirius Blackw

Cb 2077 indirime girer mi?

yakın zamanda girer mi girerse ne kadara düşüyor?
  13. Sirius Blackw

Evil West indirime girer mi?

Evil west almak istiyorum da 600 çok bana.
  14. Sirius Blackw

Steam cüzdanına para yükleme

Steamda halihazırda 5 TL vardı 80 TL yükledim ama 5 TL kuș oldu uçtu sadece 80 geldi hesabıma nedeni nedir?
  15. Sirius Blackw

Steam profil önerisi

Profil bu şekilde Profil fotosuyla arka plan avatar çerçevesiyle profil fotosu çok uyumsuz.Bana profil dizecek var mı profil fotosuyla avatar çerçevesi uyumlu.1 haftaya 20k puan gelecek o zaman yapacağım.
  16. Sirius Blackw

Steam oyun önerisi 47 TL

47.62 TL var oyun önerisi bekliyorum.
  17. Sirius Blackw

Steam gizlilik festivali

Dün forumdan bi eleman bugün gizlilik festivali var dedi beni mi kekledi bu yoksa var mı harbi konuyu bulamadım sorayım.
  18. Sirius Blackw

Steam profile resim koyma

Resimde ki gibi profilime resim koymak istiyorum çizim vitrini lazımmış sanırım ama hesabınız için geçersiz diyor çizim vitrinine.20 levelim ne yapacağım?
  19. Sirius Blackw

Wallpaper engine indirime girer mi?

Crack kullanıyordum ama sorun çıkarıyor orjinalini almak istiyorum da 45 çok bence.İndirime giriyor mu?
  20. Sirius Blackw

Steam kuruşluk oyun önerisi

Oyun sayısı arttırmak için kuruşluk oyun önerir misiniz? veya nerden bulurum bunları?
Top Bottom