Merhaba. Bugün FIFA 23'ü güncellemek için EA ya girdim, ve güncelle tuşuna bastım. İlk başlardaki 45 GB'lik indirmeyi çok hızlı yaptı ve sondaki 1 GB'lik indirmeyi aşırı yavaş yapıyor 1.17 KB/s.
Dün gece Flight Simulator X aldım ve bugün indirdim.Oyunu indirdim işlemlerini yaptım hevesli hevesli oyuna girerken “Steam Must Be Running To Play This Game” hatasını verdi!
Oyun dosyaları bütünlüğünü doğruladım olmadı
Steami yönetici olarak başlattım olmadı
Bu sorunu nasıl çözerim?
Oyun Platformu Sorunu: Merhaba.Xbox Gamepass hesabım var ve mfs indiriyordum.Xbox uygulamasına girmek istedim ilk başta açılmadı.Aradan 2 gün geçti ve açılıyor ama oturum aç tuşuna bastığımda kapanıyor.
MFS LİNK:
Oyun Sorunu: Microsoft Flight Simulaorda 22 gb kalmışken bir anda 80 gb ye...
Merhaba.Xbox Gamepass dan Cities Skylines indirdim ama oyun İngilizce.Oyunda Türkçe dil seçeneği bulamadım Türkçe yama indirdim ama oyun dosyalarını bulamadım oyunu başlattığımda launcher de çıkmıyor.Oyun dosyalarını bulup nasıl Türkçe yamayı atabilirim?
Merhaba.Fifa için EA veya Gamepass mı diye soruyorum.Steamda pahalıydı indirimli olsa bile.EAPLAY mı Gamepassmı? hangisinde daha çok kaliteli oyun var
Sadece Fifa için ona göre değerlendirin
Merhaba.Five Live Gta Online yükledim ama oyun açılırken easy anticheat yüklü değil diye hata alıyorum.Fortnite veya wolfteam deil rage mp five live gta v online.Herkes wolfteam veya fortniteden yapıyor bende 2 side yok.Nerden yükleyebilirim