Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Steam Fazladan 1 Dolar Çekmiş ?

Beyler Selam Dün Hesapta 2.08 Dolar Vardı 4 Dolar Yapmak İçin Parayı Oyun Aldım 1.92 Dolar Çekti Buda 63 TL Ediyor Bankaya Girdim Steam Ekstra 1 Dolar Çekmiş Gözüküyor Yani 101 TL Gitmiş Bankadan Bankayada Adam Gibi Ulaşamadım Ne Yapacam Beyler
  2. F4IRFL4Y

Steam Mobil Takas Onaylanması İptal Edemiyorum

Beyler Selam 3 Ocakta Bir Arkadaşa Skin Verecektim Sonra Başka Birine Verdim Buda Onaylama Kısmında Kalmış İptal Et Diyom Etmiyor Bu Hatayı Veriyor Ne Yapmam Lazım ?
  3. F4IRFL4Y

Steam Profilim Nasıl ? (Dikkat Yüksek Oranda Atatürk İçerir)

Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum https://steamcommunity.com/id/F4IRFL4Y/ Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir :D
  4. F4IRFL4Y

Steam Oyun Güncellemeleri Kısmı Gözükmüyor

Normalde Buranın Üstünde Güncelleme Haberleri Yazıyordu Dün Kayboldu Nasıl Çözerim
  5. F4IRFL4Y

DÜZELDİ Steam Sizde'de Çöktü Mü ?

Apex Oynuyordum Baktım Maç Bulmadı Çık Gir Yaptım Server'ler Çünktü Sandım Çıktım Sonra Steam Girdim Bu Ekranla Karşılaştım İnternet Var Dc'de Felan Konuşuyorum Ama Steam Yok Sizde De Böyle Mi ?
  6. F4IRFL4Y

Yardım Steam Hesabım Mı Çalındı

En Son Atom'un Yeni Oyunu Olan Hans Demo İndirdim Oynadım Sonra Kütüphanaye Gireyim Dedim Bir Baktım Space War Diye Bir Oyun Var Ve 51.2 Saat Oynamış Gözüküyor Ama Hiç Oynamadım Ve Oyun Pc'de Yüklü Gözüküyor Mağaza Sayfasına Git Diyince Steam'in Ana Sayfasına Götürüyor Sizce Hesabım Mı Çalındı...
  7. F4IRFL4Y

Oyunlar PC'de Varken Steam'i Yeniden Yüklesem Ne Olur

Arkadaşlar selam steam hesabımda bir bug var steamden arkadaşlarıma mesaj gönderemiyorum üstlerine tıklayıp bende yeniden yüklemek çözer diye düşünüyorum ama hiç bir şey silmicem sadece steam'i indirip yendiden kuracam oyunlar sonradan bozulur mu sizce
  8. F4IRFL4Y

Steam Durup Dururken Paramı Bekletiyor Yardım

2 Gün Önce Takas Yaptım O Zaman Adamdan Aldığım Eşyaları Sattım 2-3 EşyadabSonra Diğerlerini 24 Saat Sonra Geçeçek Dedi Tamam Dedim Demek Güvernliik Amaçlı Lan Onlar Geldi 24 Saat Sonra Ban Yookken Şimdi Saattım Gene Benim Eşyama Ban Attı 24 Saat Bunu Nasıl Çözecem Ya ?
  9. F4IRFL4Y

Steam Profilim Sizce Nasıl ?

3 Yıldır Nerdeyse Steam'de Aktifim Profili Baştan Aşşağı Yeniledim Yazıları Sistemi Vb Güncelledim Bazı Dekorasyonlar Ekledim Sizce Profilimin Son Hali Nasıl Olmuş https://steamcommunity.com/id/F4IRFL4Y/
  10. F4IRFL4Y

❌ İNDİRİM BİTTİ ❌ : XBOX GAMEPASS 3 YILLIK ABONELİK ALMA TAKTİĞİ

Selam Dostlar Size Güncel Olarak Nasıl 3 Yıllık Gamepass Alırsınız Onu Anlatacam Lütfen Sonuna Kadar Okuyun. Xbox 6 aylık hediye Live Gold üyelik almayı kaldrırdıktan sonra ne yapıyorduk? 3 aylık Live Gold üyelik X 12 adet alıyorduk + 1 aylık Ultimate alıp = Toplam 945 TL'ye 36 aylık Ultimate...
  11. F4IRFL4Y

Steam Çizim Yükleyemiyorum

Her Çizim Yüklemeye Çalıştığımda Böyle Oluyor Uygulamadan Yaptım Olmadı Beta Sürüme Geçtim Olmadı İnternetten Denedim Olmadı Console Kod Girip Denedim Olmadı Yardım Eder Misiniz
  12. F4IRFL4Y

Steam Oyun İçi Fotoraf Çektim Ama Gözükmüyor

Arkadaşlar Merhaba Steamde F12 İle 3-4 Tane Fotoraf SS Aldım 1 Tanesini Paylaştım Diğer İkisinide Paylaşacaktım Baktım Gözükmüyor Nasıl Paylaşabilirim
Top Bottom