Arama sonuçları: *

1. pickpocket

Steam'den almayı düşündüğüm oyunlar?

Bu dolar fiyatlandırma konusunda kafam biraz karışık. Oyunlarda çok fiyat fark eder mi etmez mi bilemedim. Listedeki oyunların hepsini alıp almamakta kararsızım. Sizin fikriniz nedir?
  2. pickpocket

Dying Light 2 Zamlandi

Almayipta , sonra alırım diye düşünen var mıydı? 699 oldu oyun fiyatı..
  3. pickpocket

Steamden alacagim oyunlara eklemek istediğiniz var mı?

Listem bu şekilde. Piyatlarinin artacagini ongorup, oynarım dediğim oyunlar. Var mı eklemek istediğiniz güzel oyundur dediğiniz?
  4. pickpocket

Steam indirimi bitmeden oyun önerisi?

İndirimin bitmesine dakikalar kaldı. Şunu almalısın dediğiniz oyun var mı? Oyun adı + sebep şeklinde yazarsanız güzel olur. 👍
  5. pickpocket

Epic indirimli oyun listem, farklı bir öneriniz varmı?

SOMA -%90 ₺49 ₺4,90 Mafia III: Definitive Edition -%67 ₺49 ₺16,17 SÜRÜM Anno 1800™ Gold Sürüm 3. Yıl -%50 ₺359 ₺179,50 Oyunlar ve Uygulamaların Özeti Fiyat ₺457,00 İndirim -₺256,43 Kupon İndirimi -₺130,00 Vergiler Ödeme Penceresinde Hesaplanır Ara Toplam ₺70,57
  6. pickpocket

Steam indiriminde oyun önerisi

Sepetime eklediğim oyunlar bunlar arkadaşlar, varmı başka öneriniz? Bütçem 308,22 TL
  7. pickpocket

UCRETSİZ Steam Kod Son Saatler!

*Arkadaşlar, biliyorsunuz Fastpayden 100 TL lik tek seferde dijital kod alırsanız 17 sinde geri iade edileceği söylendi. *Çoğu kişi 100 TL lik Steam kod kalmadığı için alamadı. *Eğer Fastpay dijital kodlar kismindan Yeşilyurtgame 100 TL lik kod alırsanız; Yeşilyurtgame.com dan üyelik oluşturup...
  8. pickpocket

Xbox gamepass hangi oyunlar oynanır sizce?

Şuan en başta Age of empires 4 düşünüyorum. Varmı öneriniz?
  9. pickpocket

Epic Games'ten kaç ücretsiz oyun aldınız?

Ben başlayayım, bugüne kadar 98 oyun aldım ücretsiz olarak. Herkes bu güzel olaydan ne kadar faydalanıp, orjinal oyunları kapmış. Onun merağı yüzünden bu konuyu açmış bulunuyorum.
  10. pickpocket

Steam Service Unavailable

Bu hatayı veriyor, benim internet kaynaklı mı yoksa genel hata mı sizde sorun var mı arkadaşlar?? Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later. Reference #11.38841402.1626970055.680d0a
  11. pickpocket

Sizce bu listede indirmeye bile değmeden iade edilmesi gereken oyun varmı?

29 oyun almıştım indirimde arkadaşlar. 5 tanesini indirdim biraz oynadım begendim. Tabi hepsini birden indiremiceğime göre, içlerinden indirmeye bile gerek yok genel olarak kötü bir oyun dediğiniz varmı? Ayrıca Cyberpunk oynayan arkadaşlar, ben bu oyunu kaç saat oynarım? +200+300 felan şeklinde...
  12. pickpocket

İndirimin bitmesine 30 DK kala sepettekiler nasıl sizce arkadaşlar??

Geçen konuyu açtıgım gün oyunu alacakken elektrik gitmişti. Köye gitmiştik o ara alamadım. Yeni geldim köyden. Az daha kaçırıyordum indirimi. Son 30 dk var yeni sepet hazırladım. Sizce almaya değmeyecek veya eklenmesi gereken oyun varmı? çabucak fikirlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden...
  13. pickpocket

Steam sepetim , hangi oyunu listeden çıkarayım sizce??

Sizce ekleyip çıkarılacak oyun varmı arkadaşlar???? ALIŞVERİŞ SEPETİNİZ 130,00 TL 91,00 TL Kaldır Farming Simulator 19 - Platinum Edition 15,50 TL 9,30 TL Kaldır Pawn of the Dead 57,00 TL 34,20 TL Kaldır SCUM 31,00 TL 11,78 TL Kaldır Car Mechanic Simulator 2018 210,00 TL...
  14. pickpocket

Farming Simulator 2019 Platinium paket alınır mı sizce?

Evet arkadaşlar indirimde 50 tl olan genişletme paketi ile indirimdeki ana oyunuyla ikisi beraber 90 TL oluyor. Onlinesi 23 k civarı sizce alınır mı???? Alıp oynayıp deneyimleyen varmı? yada alsam beraber oynayacak olan???? gamepadle oynayıp nasıl olduğunu söyleyecek bir babayiğit varmı :)...
  15. pickpocket

Otobüs simulatör öneri?

Steam otobüs oyunlarından hangisini önerirsiniz?
  16. pickpocket

Stronghold Warlords vs Age of Empires3 Def Edition???

Arkadaşllar birisi 66 birisi 24 tl, sizce hangisi alınır. Warlords yorumları karışıktı o yüzden fikir alayım dedim.
  17. pickpocket

Farming Sim 22 77 TL Ön sipariş

60 tl ye 2019 var. Ben 2022 daha yüksek fiyata çıkar sanıyordum 77 tl olunca kararsiz kaldım. Sanırım ön sipariş oldugu için fiyatı düşük. Alınır mı sizce=? https://store.steampowered.com/app/1248130/Farming_Simulator_22/
  18. pickpocket

Age of empires 2 vs 3 definite edition

arkadaşlar sizce hangisi alınmalı.?_??? Alıp oynayanlar söylerse sevinirim.
  19. pickpocket

Ana Konu Steam Yaz İndirimlerinde Neler Alacaksınız? **Öneriler**

Evet arkadaşlar biliyorsunuz yarın indirim akşam 8 itibari ile başlıyor. Benim 850 TL bütçem var şimdilik attığım listedeki oyunlardan seçip almayı düşünüyorum. Belki sizlerin önerdiği oyun olursa onlardan da seçebilirim. (Niye 850 tl harcıyorsun oyuna verilirmi felan demeyin. Steamde zaten para...
Top Bottom