Asus 4000 serisi kart alanlar için oyun kodu veriyordu banada vermişler mail üzerinden ama hangi platformda kullanacağımı bilmiyorum belirtmemişlerde yardımcı olurmusunuz
Sistemim gayet iyi fakat emülatördeki çoğu oyunda düşük fps alıp drop yiyorum bunun nedeni nedir çözümü varmı? (sanallaştırma açık).
Test ettiğim bütün emülatörlerde böyle.
Arkadaşım bundan 1 hafta once bir hesap aldı fakat hesabı satan kişi geri çekti arkadaşım report attı bu hesap bir satış platformunda satıldığına dair kanıtlarını vesaire attı IP adresini filan o hesap kilitlenir mi?
merhaba Gta 5i Rockstar Games Launcherdan aldım onlinede baya geliştim şimdi oyunu steamdan veya epicten alsam bu social club hesabını epicten veya steamdan aldığım gta 5e bağlayabilir mıyım yani onlinedeki hesabımı başka platformdaki gta 5e bağlayabilir mıyım?
Az önce kütüphaneye bakarken Gary modsu gördüm fakat ben bunu almadığıma eminim satın alma geçmişimede baktım fakat onu almamışım yani aldiysamda hatırlamıyorum ama geçmişte de gözükmüyor nedeni nedir bilen varsa aydınlatsın.