Arama sonuçları: *

1. yakha

Steam hesabıma bağlı olan e postası silinmiş ea play hesabı nasıl kurtarılır?

Arkadaşlar benim Steam hesabıma bağlı olan EA Play hesabının e postasını EA Play'a bağlı olduğunu unutup sildim ve giriş yaparken ki şifremi hatırlamıyorum. Fakat Battlefield 1'i indirip giriş yapınca hesapta oluyorum. Şifre değişme e-posta değişme gibi işlemler yapamıyorum çünkü e postaya kod...
  2. yakha

bir steam ve epic hesabına kaç farklı EA play hesabı bağlanır?

Arkadaşlar ben EA Play'in bir oyununu aldım Epic Games'ten ve kendi EA hesabımı bağladım. Sorum şu, benim Steam hesabıma bağlı olan bir EA hesabım daha var fakat e-postasını sildiğim için şifreyi falan hatırlamıyorum. Steam'den EA Play'in oyununu indirdiğimde otomatik olarak o Steam'deki oyuna...
  3. yakha

1 gmaile 2 epic games hesabı açılırmı?

arkadaşlar sorum başlıktaki gibi 1 gmaile 2 epic games hesabı açılırmı?
  4. yakha

Steam iade talebi kabul edilmedi

Arkadaşlar steamden aldığım rustı karta iade etmek istiyorum ve iade talebi oluşturdum ve 18 saat falan oldu fakat hala kabul edilmedi iade talebim ne zaman kabul edilir ve ne zaman param gelir?
  5. yakha

steam hata kodu -105

arkdaşlar bazı yerlere girmeye çalışınca bu hatayı alıyorum
  6. yakha

rockstar games te ilk mail olayı varmı?

arkadaşlar ben rockstar hesabı almıştım önceden fakat içimde kaldı aldığım kişinin hesabı alma durmu varmı epicteki gibi ilk mail olayı varmı rockstarda ?
  7. yakha

1 rockstar hesabına 2 epic games bağlanırmı?

arkadaşlar önceden bir hata yapmıştım 1 rockstar hesabına 1 steam birde epic bağlamıştım ve bir hesabım boşa gitmişti. o yüzden aynı hatayı tekrar yapmak istemiyorum fakat bu sefer işler farklı. bu sefer 2 epic hesbaı 1 rockstar games hesabına bağlanırmı çünkük girerken yanlışlıkla diğerininkini...
  8. yakha

Oyunlarda mouse hareket ettirince ekran pixelleşiyor

Arkadaş sistemi yeni aldım şu ana kadar valo Gta vs oynadım hep mouse u hareket ettirince ekranda map gibi yerler harici yerlerde görüntü bulanıklaşıyor bu muhtemelen bir ayar nasıl kapatabilirim?
Geri