Arama sonuçları: *

1. Cansu Yıllmaz

Resident evil 4 2005 oyun yavaş

oyunun 2005 versiyonunu aldım ve oyun yavaş yani mx yüksek galiba. bu genel bi sorunmuş baya kişide oluyormuş sorunun burda çözüleceğini pek sanmıyorum ama yine de yazmak istedim
  2. Cansu Yıllmaz

Blazing sails ald;m iade edilmeli mi?

Oyunu aldım ama malesef sunucular bomboş iade etmeli miyim? soruyorum çünkü oyunun discord sunucusunda bazıları oynarken çağırıyolar bir-birlerini.
  3. Cansu Yıllmaz

Blazing sails bi daha ücretsiz olur mu?

Epic games her hafta ücretsiz oyun veriyo blazing sails yine ücretsiz olur mu olursa sizce önümüzdeki bi zamanda olur mu yoksa sizce pek olacak gibi değil mi? not: steamde para az forza 4 le blazing arasında kaldım
  4. Cansu Yıllmaz

Forza Horizon 4 kaç fps alırım?

sistemim kötü biliyorum i3 8130U Nvidia mx110(2gb ddr5 vram) 12gb ddr4 ram youtubede 6 cı nesil i3 ve 8gb li adam ekran kayıt yaparak sadece arada bazı fps droplar yaşayarak 20fps alıyordu yani o o halde 20fps aldıysa ben 40fps alırım diye düşünüyorum.PEKİ SİZCE? not: onun sistemini...
  5. Cansu Yıllmaz

Blazing Sails mi Forza Horizon 4 mü?

İndirimler bitmek üzere ve hesabımda kalan son parayla şu iki oyunda birini almak istiyorum. Blazing sails almaya daha meraklıyım ama Forza Horizon 4 15 aralıkta steamden kaldırılıcak bidaha indirime girmemesinden korkuyorum.Hangisini almalı yım? Daha doğrusu Forza Horizon 4 aralığa kadar bi...
  6. Cansu Yıllmaz

MX110, Efootball2024 açar mı?

sistemim bence çok kötü değil : i3 8130-U 4gb ddr4 ram(2ci port boş önümüzdeki ay 8gb ya da 1x16gb ram daha alıp takıcam) Nvidia mx110(2gb ddr5 vram) açar mı sizce?
  7. Cansu Yıllmaz

Remastered oyunların orijinal versiyonlarını oynamak mümkün mü?

Arkadaşlar cod oynamak istiyorum ama orijinal versiyon yok steamde reamstered versiyonlar var böyle reamster almış oyunların orijinal versiyonlarını steam alıp oynamanın bi yolu var mı?
  8. Cansu Yıllmaz

Remaster ya da Remake almış oyunların orijinal versiyonunu satın alma

bilgisayarım eski oyunları rahat kaldırıyo lakin artık bu oyunlara remaster ya da remake gelmeye başladı mesela assasin's creed 3 resident evil 2 , 3 , 4 ve ben bu oyunları satın almak istiyorum lakin steamde orijinal versiyon satılmıyor bunların orjinal versiyonunu satın almanın gözden...
  9. Cansu Yıllmaz

Hoi4 1.0 versiyon yazıların yeri kaydı

ARkadaşlar hoi4 eski versiyonunu oynuyorum ve haritada yazıların yeri kaymış nasıl düzelte bilirim?
  10. Cansu Yıllmaz

Hoi4 doğrulanıyor hatası

Yeni bedava steam hesabına girdim oyunu indirdim hesapdan şimdi doğrulanıyor yazısında kaldı fareyi aşağıdaki küçük steam simgesine götürünce içerik indiriliyor 11% yazıyo ve sabah baktığımda 40% anladığım kadarıyla indirip sonra yeniden indiriyo aynı şeyi ve steam indirilenlere girdiğimde artık...
  11. Cansu Yıllmaz

Başkasının steam hesabına girince benim kütüphanem de gözüküyo

Arkadaşlar bi oyun vardı indirim beklemeye sabrım yetmediğinden bedava steam hesablarına göz atmaya karar verdim . İstediyim hesabı bulup girince hesabın kendi oyunları arasında kendi hesabımda olan ve halihazırda bilgisayarıma indirmiş olduğum oyunların da orada gözüktüğünü gördüm başkası benim...
  12. Cansu Yıllmaz

Batman Arkham Origins Bedava Steam Hesabı Lazım

Selam Arkadaşlar 5 ay önce Steamde indirimler vardı Arkham collection 44liraya aldım bende . Dİğerlerini bitirdim şimdi Batman Arkham Origins oynamak İstiyorum . Ama o Yok (Warner Brosa ait olduğu için. İndirimi rocksteady yapmıştı) Kısaca bedava steam hesabı var mı Originsin bulunduğu??
Geri