Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

EA Hesabım Çalındı ve Kalıcı Ban Sorunu

dostlar merhaba yakın zamanda xbox baglı olan ea hesabım calınmıstı destek ile yaklasık 2 saat kadar konusarak hesabı geri aldım ama suandada hesapta kalıcı ban var aldıgımdan beri xboxdan ea oyunlarına giremiyorum baglantıyı kaldırda diyemiyorum hesap yasaklı diye destke sayfasına gittim ama...
  2. Eymenzz

Steam aile hesabına katılmak isteyen varmı

dostlar merhaba steam ailemize arkadasımla yeni kişi arıyoruz hesaplarımızın linkini paylasıyorum katılırım diyen olursa özelden yazabilir 🙏 Hesap 1 https://steamcommunity.com/profiles/76561199562288155/ Hesap 2 https://steamcommunity.com/id/pArdaoo/
  3. Eymenzz

Epic games kutuphane sorunu için yardım lazım

dostlar suanda epic gamese girdim nerdeyse cogu oyunumdan fazlası gorunmuyor mesela rdr 2 gorunmuyor the last of us ve daha hatırlamadıgım bir cok oyuın inikdi mesela onlar suan hızlı baslatmadada gorunmuyorlar kutuphanedede yok ne yapmam lazım cık gir falan denedim
  4. Eymenzz

Steam 20 bin puan dukkanına neler alınır

dostlar merhaba 20 bin steam puanım var neler alabilirm sizce profili ozellestirmek için
  5. Eymenzz

Xbox oyun indirme sorunu

dostlar merhaba xbox game pass üzerinden hiç bir oyun indiremiyorum veya oyunları guncelliyemiyorum ne yapmam lazım etkin bir aboneligim var ve daha neredeyse 10 gunu var disktede yeterli alan var cık girde yaptım xboxa
  6. Eymenzz

Steam'de Gizli Oyun Satın Alma Yöntemleri

merhaba steam hesabıma bir oyun alacagım bu oyunu aldıgım kimse gormiyecek arkadaslarımdan oyunu oynarken bile gorunmiyecek bunun imaknı varmı
  7. Eymenzz

Rockstar'da Karşılaşılan Hata ve Çözüm Arayışı

merhaba rockstarda boyle bir hata alıyorum sebebi nedir kafayı yiyecegim birazdan
  8. Eymenzz

RockStar yanlışlıkla telif haklarına mesaj attım sorun olurmu

Merhaba rockStar bir şey soracaktım email attım yanlisikla hiç fark etmeden telif hakkı için medaj atmışım onlarda cevap yazmışlar bu rockStardan korkmuyor değilim .D kısaca özet atayım mesajdan zaten yazdığım şeyde telif ile ilgili bir şey yoktu onlarda işte buraya telif hakkı dışında bir şey...
Geri