Arama sonuçları: *

1. misfit

Xbox Gamepass 1 yıllık nasıl alınabilir?

Son zamlar ve Xbox'ın Core'a geçmesinden sonra hiç senelik gamepass alan görmedim. Halen 1 veya 3 yıllık gamepass alabiliyor muyuz? Geçen sene 1 senelik almıştım ve gelecek ay bitiyor fakat 1 sene daha uzatmak istiyorum. Yönetimin bilen var mı?
  2. misfit

Xbox Gamepass Üyeliği Uzatma

11 Şubat 2023'de 180TL'ye 1 yıllık Gamepass almıştım. Zam muhabbetti ortaya çıktı ve uzatmaya karar verdim fakat mevcut aboneliğimi iptal etmeden +1 yıl daha uzatmamın imkanı var mı?
  3. misfit

Xbox Gamepass vs Gamepass Ultimate

Aralarında ne gibi farklar var? 15TL fazla vermeye değer mi? Konsol yok, sadece PC.
  4. misfit

Red Dead Online Yedeklenmiyor

Yarın format atacağım için oyunları yedekleyecektim fakat RDR bir türlü yedeklenemedi. Parçaya bölme vs. her türlü seçeneği denedim ama olmadı. Yedeklemeyi başlattıktan 2 saniye sonra yedekleme tamamlandı diyor ve 1mb'lık bir dosya yedeklediği gözüküyor. The Long Dark, ATS gibi oyunları sorunsuz...
  5. misfit

Steam Çok Geç Açılıyor

Son 3-4 gündür Steam uygulamasını masaüstünden veya görev çubuğundan açmaya çalıştığımda 10-15 saniye bekliyor ve ondan sonra açılıyor. Fakat görev çubuğundaki gizli simgelerden açığımda (görev çubuğundaki < işareti) anında açılıyor. Steam her zaman arkada açık çalışıyor o yüzden kapatıp...
Geri