Arama sonuçları: *

1. MamiKK

STEAME ERİŞİM ENGELİ ??

BEYLER AN İTİBARİYLE GİREMİYORUZ SİZDE DURUMLAR NASIL? İNTERNETİM OLDUĞU HALDE BAĞLANTI KURULAMADI HATASI ALIYORUM, ARKADAŞIMDA ÖYLE STEAM BAŞLATILAMADI DİYOR ONDADA
  2. MamiKK

STEAMDEN KALDIRILAN OYUNU İADE EDEBİLİR MİYİM?

Yıllar önce F1 2021 Almıştım, steam oyunu kaldırmış ve ben istemeden direkt para iademi yollamış. Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?
  3. MamiKK

STEAMDEN OYUN AÇAMIYORUM ???

hiçbişey yokken bi anda böyle olmaya başladı, hiçbişeyde steam cloud yapmamaya başladı o yüzdende oyunlar açılmıor çözümünü bilen var mıdır
  4. MamiKK

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Benim gibi Steam Dolara geçmeden önce oyun toplama peşinde olanlar, Steame ne kadar bayıldınız? Ben 30 civarı oyun almışım, 2600 küsür lira, toplayınca verdiğim para zoruma gitmeye başladı ama kendimi zamlancak diye motive etmeye çalışıyorum :c
  5. MamiKK

Bilgisayarım olmadığı halde onaylama kodu geliyor?

Merhabalar depremzedeyim, bilgisayarımı felan kaybettim lakin aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi bana doğrulama kodları geliyor, girip şifremi değiştirdim 3 gün önce fakat hala bana mail gelmeye devam ediyo, steam support a yazdım hala bir geri dönüş yok hem valorantta hem steamde bu sorunu...
Geri