Arama sonuçları: *

1. D

Steam'den Epic Games'e geçiş

Herkese selamlar uzun süredir Steam kullanıyorum ve 350 ye yakın satın aldığım oyun var ve geriye kalan oyunların fiyatı çok pahalı bu fiyatlandırmadan dolayı Epic Games'e geçmeyi düşünüyorum ama Steam hesabımdada çok pahalı olup daha oynamadığım oyunlar var ne yapsam bilemedim Uncharted...
  2. D

Steam Cüzdanı ile oyun alışverişi

Steamda almak istediğim bir oyun 4.79 dolara düşnüş durumda o oyun dışında almak istediğim bazı kartlarda var onun için. Steam cüzdanıma 5 dolar atıp 4.79 dolarlık cüzdandaki param ile oyunu cüzdanda kalan para ile rozetleri almak istiyorum. Kendi paramı cüzdana atıp cüzdan üzerinden oyun satın...
  3. D

Steam İstek Listem Bazı Oyunları Göstermiyor

Herkese selamlar. Steam istek listedemde olan oyunların ismini yazıyorum çıkmıyor kaydırıp bakıyorum gene çıkmıyor neden? Oyunlar silinmediler hala steamdeler mağazadan bakınca karşıma çıkıyorlar Steamı kapatıp açtım tamamen pcyide yeniden başlattım ama düzelmedi
  4. D

Steam Ödeme Yapmadım Fakat Yaptım Gözüküyor

Başlıktan konu biraz karışık olabilir kısacası bu gece saat 02:12 de bankam bana 29/01/2025 (Bugün) Saat 02:05'te 0.59 Dolara oyun aldığıma dair bir mesaj attı banka hesabıma girip kontrol ettiğim zaman hesabımdan herhangi bir para çıkışı olmamıştı. Dün ayın 28'inde yanlışıkla 0.59 Dolarlık bir...
  5. D

İnternet yokken Steam'dan oyun oynamak

Selam dostlar evde internet yok ve yokken steam den oyun oynarsam kazandığım başarımlar saat vb. Aktiviteler hesabıma gelirmi
  6. D

Steam Rusya Bağlantısı

Selam dostlar son haftalarda illaha bir yerde denk gelmişsinizdir Steam deki VPN ile ilgili paylaşımlara VPN ile rusyaya bağlanıp oyun alırsak daha ucuza denk geliyor diyorlar doğrumu ve böyle bir şey varsa yaparsam steam hesabıma her hangi bir ceza gelirmi?
  7. D

Steam iade ödememi yapmadı

21 aralık tarihinde 6.39 dolara aldığım detroit oyununu iade etmiştim ve 1 haftalık süre verilmişti paranın iadesi için en fazla 1 hafta doldu ancak param gelmedi İADE YAPILDI KONU ÇÖZÜLDÜ HERKESE TEŞEKÜRLER
  8. D

Steam Key Satan Siteler

Selamlar güvenilir uyguna kaliteli ve oyunu alınca hesapta kalacak Steam Key alabileceğim siteler varmı?
  9. D

Steam Hesabıma 2 Laptoptan Birden Girersem bir şey olurmu?

Herkese selamlar benim 2 laptopum var birini oyun için kullanıyorum diğerinide yaptığım işler için kullanıyorum. Şu anda Steam hesabım sadece oyun oynadığım laptopuma bağlı yakında iş için şehir dışına çıkacağım ve oyun için kullandığım laptopu kuzenime vereceğim gelene kadar iş laptopuhuda...
  10. D

Steam Something Went Wrong Sorunu

Herkese iyi forumlar steamda istek listeme girdiğim zaman açılıyor, istek listemden herhangi bir oyunu açıp geri istek listesine döndüğüm zaman açılmıyor yada sadece tıklayınca bile açılmadığı oluyor. Something Went Wrong We were unable to service your request. Please try again later. E502 L3...
  11. D

Epic Games Oyun İndirirken Hızım Sürekli Sıfıra Düşüp Geri Yükseliyor

Herkese iyi forumlar epic gamesten oyun indirirken hızım sıklıkla Sıfıra düşüp geri yükseliyor. Daha öncede çok fazla oyun indirdim ancak ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum sorun nedendir
  12. D

Epic Games Oyun İndirirken Hızım Sürekli Sıfıra Düşüp Geri Yükseliyor

Herkese iyi forumlar epic gamesten oyun indirirken hızım sıklıkla Sıfıra düşüp geri yükseliyor. Daha öncede çok fazla oyun indirdim ancak ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum sorun nedendir
  13. D

Steam Ödeme İşleminiz Tamamlanamadı Sorunu

Hepinize selamlar arkadaşlar Sleeping Dogs Definitive Edition 2.39 dolara düşmüş 3 gündür almaya çalışıyorum ancak bu sıkıntıyı veriyor neden olduğunu bilen varmıdır aranızda ? 2 tane ayrı karttanda ancak denedim olmadı Kartlardan biri 2 gün önce online ödemeye açıldı diğeri uzun süredir açık...
Geri