Arama sonuçları: *

1. c0rbius

Steam'de aldığım her oyun için farklı hesap açmak?

Steam indirimlerinde hazır steam kuruna zam gelmeden büyük oyunlardan stok yapmak istedim. Oynamadığım oyunlardan bir sepet yapıp satın aldım. Fakat oyunların her birini farklı birer hesap açarak aldım. Mantığım şuydu ki ileride oyunları bitirdikten sonra fiyatları da artacağından kâr ederek...
  2. c0rbius

Ucuza csgo prime nereden alınır?

Gift olarak CSGO Prime satan birileri yada key olarak veren siteler varsa çok iyi olur. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.
  3. c0rbius

XBOX Activision Blizzard'ı bünyesine kattı. Düşünceleriniz?

https://tr.ign.com/blizzard-1/112333/news/son-dakika-xbox-activision-blizzardi-satin-aldi Haberin detayları yukarıdaki linkte mevcut. Gerçekten müthiş bir hamle. Bir XBOX sahibi ve Gamepass kullanıcısı olarak çok mutlu oldum. Düşünceleriniz?
  4. c0rbius

Steam gift yollayamıyorum.

Biri ile oyunu gift atacağım konusunda anlaştık ve parayı aldıktan sonra gift atmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaştım. Yardımlarımızı bekliyorum.
  5. c0rbius

%65'ten RUST item satsam alacak olan var mı?

Site referansıma bakabilirsiniz. Gold üye tarafından güvenilir olarak belirtildim.
  6. c0rbius

Steam Hesabım Kaç TL Eder?

Bu hesabı satmak istiyorum 250 TL eder mi? 26 level steam hesabı -5 madalyalı csgo prime (En son keleşte bırakmıştım) -1000 saat- -80-100 lvl arası PUBG -800 saat- -Rainbow six siege -Mortal kombat 11 -Witcher 3 wild hunt -Dead by daylight -Dying light -Pes 2021 -Euro truck simulator 2 -Fall...
  7. c0rbius

Steam hesabımı nerede satabilirim?

Arkadaşlar XBOX'a geçtiğimden dolayı yıllardır kullandığım ve içinde bir sürü oyun olan steam hesabımı satma kararı aldım. İkinci el konusuna da ilan ekledim. Profilime bakarak ne kadar edeceğini ve nerede satabileceğimi yazarsanız sevinirim. Elimde kaldı acil paraya ihtiyacım var. Şimdiden...
  8. c0rbius

CS:GO 0.18 float ★ StatTrak™ Kancalı Bıçak | Kızıl Ağ (FT) fiyat

Merhabalar. Şu anda ekte görselini eklemiş olduğum bıçağın görevde kullanılmış olmasına rağmen aşınma değeri 0.18 olması nedeniyle fiyat farkı olması gerektiğini düşünmekteyim. Bilmeyenler için bıçaklarda görevde kullanılmışların aşınma değerleri 0.40-0.30 arasında olmaktadır. Bu değerler...
Geri