Arama sonuçları: *

1. Revntron

Paketteki Oyunları Arkadaşa Nasıl Hediye Edebilirim?

Arkadaşlar merhaba arkadaşıma bir oyun alacağım ama normal halini bu bir hediye olarak seçip gönderebiliyorum ancak paket halinde ilk oyunuyla beraber gönderemiyorum 1 dolar kâr oluyordu. Acaba ilk oyunu olan Maid Of Sker bende olduğu için mi izin vermiyor diyeceğim ama saçma. Nasıl...
  2. Revntron

Steam pazarda skin satamama sorunu

Arkadaşlar merhabalar indirimlerde oyun almak için CS:GO envanterimden birkaç skini satmak istiyorum ancak ne kadar uygun fiyata koysamda listede fotoğrafım veya ilanım gözükmüyor. Kasa veya koleksiyon kartı satabiliyorum ama dediğim gibi skinleri satamıyorum pazarda gözükmüyor. Sizde de bir...
  3. Revntron

Epic games indirmeyi duraklatıp pc'yi kapatırsam iptal olur mu?

Arkadaşlar NBA 2K21 99 GB normalde ve bunun 67 GB indirilmiş gözüküyor. Bunu duraklatıp epic games uygulamasını kapatıcam ama indirmeyi iptal edin diye bir seçenek çıkıyor altta resminide paylaştım. Acaba çık dersem bir sıkıntı olur mu?
  4. Revntron

Origin yüklenmeme sorunu?

Arkadaşlar merhabalar PC'ye yeni format attım uygulamaları yükledim ama bu Origin kaldı burada. Çok çok yavaş indiriyor belkide yüklemiyor bile bu normal mi yoksa iptal edip tekrar mı yüklemem gerek?
Geri