Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

dreamgame ve fanatical güvenilir mi

https://www.dreamgame.com/tr/ace-combat-7-skies-unknown-2?affiliate=enucuzoyun&utm_source=enucuzoyun&utm_medium=affiliate https://www.fanatical.com/en/dlc/ace-combat-7-skies-unknown-season-pass?aff_track=daisycon&dc_pid=357520&utm_source=Enucuzoyun.com beyler bu iki site güvenilir mi ve ikisi...
  2. Elmeryy

uTorrent indirme sorunu

görüyorsunuz oyun indi ama şimdi gönderiliyor yazısı var oyun açılmıyor 2 gün falan bekledim hızı da aayip yavaş hdd falan da kullanmıyorun ssd var bu kadar yavaş olmaması lazım neyi nereye gönderiyor onu da anlamadım herhalde dedim indirdiği miktar kadar gönderine bitecek ama gönderdiği miktar...
  3. Elmeryy

cs go nasıl oynayabilirim

beyler 1.6 bile oynanıyorken cs go yu galiba tamamen silmişler crackten falan en azından botlarla indirip oynamanın bir yolu yok mu
  4. Elmeryy

steam puan dükkanı eşya önerisi

profilim bu https://steamcommunity.com/id/elmeryy/ 8.5k puan var sizce bu puanlarla hangi hareketli arka plan çerçeve kombosu yapılabilir uyumlu kombolar söylerseniz sevinirim iyi forumlar
  5. Elmeryy

Steam Guardıma Sürekli Giriş Kodu Geliyor

beyler steam mobil uygulamama bu aralar günde bir kaç kez bildirim gelmeye başladı sürekli giriş yapmak için bu kodu kullanın diye bildirim geliyor hesabımı çalmaya mı çalışıyorlar bu bir hata mı başına gelen var mı ben nolur nolmaz şifremi değiştirdim
  6. Elmeryy

cs2 yatırım taviyesi

200 250tl bir bütçem bu parayla kasa mı alsam sadece yoksa yatırım önerebileceğiniz skinler var mıdır
  7. Elmeryy

cs go sticker yatırım

beyler 2021 stockholm navi ve simple stickerları xantares 2022 stickerları 2022 rio outsiders 2022 rio sh1ro stickerlarına parayı bastım bunları seçerken turnuvanın kazanan takımının ve mvp oyuncusunun stickerlarını aldım xxantareside ef top20 ye girdi diye aldım sizce mantıklı mı yoksa tamamen...
  8. Elmeryy

death stranding alabildiniz mi

dün death stranding dc veriyorlardı ben alamadım çökmüş galiba bugün normalini veriyorlar aldım şimdi normalini de bir daha dc alma şansım olur mu
  9. Elmeryy

steam güncellemenin kaç gb olduğunu göremiyorum

witcher güncelleyecektim yüzde kaçta kaç gb indi ne oldu ne bitti hiçbiri yazmıyor ayrıca ne kadar inecek onu da bilemiyorum ilk indirirken 34gb yazıyordu sadece cidden 34 gb mi güncelleme
  10. Elmeryy

Steam mağaza sayfası siyah ekran

ya beyler rdr2 alacam bitecek indirim akşama doğru pc yeniden başlattım steam kapa aç yaptım ama mağazaya tıklayınca ekran siyah
  11. Elmeryy

Dying Light 2'nin İlk DLC'sine Özel Steamde Bedava Profil İtemleri

Steam mağaza ana sayfasında özel teklifler bölümünde ki Dying Light 2' ye tıklıyoruz Önümüze böyle bir ekran geliyor burada en alta kaydırıyoruz Ben daha önce yaptığım için test kısmı çıkmıyor gördüğünüz üzere test sonunda size hangi yaratık olduğunuzu söylüyor ardından 3 item geliyor...
  12. Elmeryy

prime gaming kod gitti

merhaba prime gamingde kod alacaktım kodu gördüm kopyaladım kapattım sonra daldım unuttum pc yi arada bi kapatıp açtım kodu bir daha göremiyorum
  13. Elmeryy

tf2 envanterieme durup dururken 108 item geldi hepsi takas banlı

tf 2 yi sadece hour booster dan açtım 108 takassız item geldi bunlar ne normal mi
  14. Elmeryy

Steam HourBooster Ban Yer miyim?

son 2 haftada 383 saat günde 24 saati geçiyor bi tık abartmışım sanki ama ban yer miyim
  15. Elmeryy

Steam bende olmayan oyun son oynanılanlarda gözüküyor

hourbooster açıktı hiç serious sam almadım ama gözüküyor etkinlikte daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım sıkıntı çıkarır mı
  16. Elmeryy

2020 rmr vitality holo aldım hata mı yaptım

2020 rmr puanlarında zirvede vitality vardı 40 kuruştan holo sunu aldım biraz birazda 2020rmr holo ninjas in phyjamas aldım 46 kuruştan kazandırır mı zarar mı ederim
  17. Elmeryy

Steam 92kb de İndiriyor

konuyu yazana kada 6kb ye düşmüş neden böyle bu arada valorant güncellemelerinde de oluyor 0.1kb ye düşüyor
  18. Elmeryy

Steam İndirilen ve Yüklenen Farkı

oyun 22gb indirilmesi gereken 5gb yüklenmesi gereken 22gb gösteriyor bu ikisinin farkı ne kafam çok karıştı
  19. Elmeryy

CS:GO Sticker Önerisi

usp ticket to hell m4a1-s geri dönüş bunlara uygun güzel stickerlar önerir misiniz?
  20. Elmeryy

CS:GO Sticker Önerisi

usp ticket to hell m4a1-s geri dönüş sticker önerilerinizi yazabilirsiniz teşekkürler
Top Bottom