Arama sonuçları: *

1. B

Steam Girdisi kaydedilmiyor

ETS 2 oynamak istiyorum ve steam girdisi olarak daha önceden de kullandığım bir topluluk ayarı vardı ve gayet memnun bir şekilde kullanıyordu fakat ETS2 ye gelen bir güncellemeden sonra tekrar başlamak istediğimde steam girdisini istediğim topluluk ayarına ayarladıktan sonra oyuna girdiğim zaman...
  2. B

Steam Cüzdan kodu yardım gerekiyor

Steamda kullanabileceğim 10 euro hediye kartım var fakat etkinleştiremiyorum acaba tr hesabı olduğu için mi steam? Hediye kartını BUFF adlı uygulamadan temin ettim bu arada
  3. B

Epic games installer yavaş inme sorunu

epic games installeri indirmeye çalışıyorum fakat maksimim 40 50 kb ile indiriyor internetime hız testi yaptığımda hızlar normal fakat epic games installer asla hızlı inmiyor sebebi nedir bilen var mı? Böyle bir şey nasıl mümkün oluyor anlayamıyorum
  4. B

Kardeşimin steam hesabı çalınmış yardımcı olur musunuz?

Kardeşim az önce yanıma gelip steam hesabının çalındığını söyledi. Nasıl ve hangi sebepten olduğunu bilmiyorum ama bağlı mail adresi ve telefon numarası değiştirilmiş. Steam destek ekibine mail attım. Başka yapabileceğim bir şey var mı kurtarmak için ya da kurtarmak mümkün mü?
  5. B

Epic Games Download Hızı Sorunu

Realtek bandswitch ve görev yöneticisinden baktığımda internetimin tamamı ile download yapıyor gözüküyor fakat epic games de 300 400 ile indiriyor neden böyle bu?
Geri