Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

lossless scaling'i başka steam hesabında açabilir miyim?

Hikayeli oyunlar için paylaşımlı hesapları kullanıyorum, programı ana hesabıma alıp başka steam hesabında kullanabilir miyim?
  2. UnlegitPanda

RX5500XT ve i10100F sistem Jedi Survivor oynatır mı?

Selam dostlar, aşağıdaki sistem Jedi Sruvivor oyununu kaldırır mı? RX5500XT 4GB i3-10100F 8x2 16GB Ram
  3. UnlegitPanda

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

Oyunlara bir süre ara vermeyi düşünüyorum Steam hesabımın ederi nedir? Hesap: https://steamcommunity.com/id/UnlegitPanda_/
  4. UnlegitPanda

Mail adresi ile satın alınmış hesap geri alınabilir mi?

Geçenlerde Gamesatış sitesinden bir Steam hesabı satın aldım. Hesabın mail bilgisini felan üstüme çektim ve direk steam guard ekledim. Size sorum bu hesap geri alınabilir mi? Hesapta en son 2017 yılında steam cüzdan kodu ile CS:GO alınmış.
  5. UnlegitPanda

GameMarkt Dava Açabilir mi?

Siteden bir hesap satıcam arkadaşlar ve hesabın ilk maili bende yani ben hariç kimse çekemez, ancak sitenin böyle şeyler yaptığını duydum. Böyle bir durumda dava açamazlar değil mi? Bu siteden satma sebebimde böyle icra kağıdı felan yolladıkları için çoğu insan bu siteyi tercih ediyor.
  6. UnlegitPanda

Steam'de Oyun İade Etsem CD kodu değişir mi?

Arkadaşlar Steam'dan GTA V aldım ve önce ki banlı Rockstar hesabıma bağlandım. Doğal olarak ban yedim. Oyunu iade edip tekrar satın alsam verilen CD kodu değişir mi?
  7. UnlegitPanda

Steam Düşük İndirme Hızı Sorunu

İnternetim 500Mbps ama Steam'da 5-10Mb/sn ile indirme yapıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirm?
  8. UnlegitPanda

Epic Games Oyun İndirme Değerlerim Normal mi?

Şuanda GTA V indiriyorum ve indirme hızım böyle Ancak görev yöneticisine girdiğimde böyle bir değer okuyor bu normal mi?
  9. UnlegitPanda

Sonbahar indirimleri saat kaçta başlıyor?

Bir kaç oyun alıcam hala indirimler başlamadı saat kaçta başlıyor?
  10. UnlegitPanda

EA Play İndirme Hatası

Geçen gün BF1 indirmeye başladım ve bugün açtığımda indirmeye devam edilmiyor bu hatayı nasıl çözebilirim?
  11. UnlegitPanda

Steam Ürün Anahtarı İstenmedi Hatası

Steam yaz indiriminde Assassin's Creed® Revelations almıştım oyunu yükledim ancak oyuna giremiyorum altta ki hatayı veriyor ve bir gün oldu hala bir sonuç yok çözümü var mı? İade etmek istemiyorum. Aldığım hata;
Top Bottom