Arama sonuçları: *

1. Skynel

Steam Aile Hesabı Aynı Anda Oynama?

Steam aile hesabında sanki değişiklik olmuştu 2 tarafta aynı anda aynı oyunu oynayabiliyor muydu Elden Ring alıp oynamayı düşünüyoruz
  2. Skynel

Discord Nitro TÜRKİYE YEREL FİYATLANDIRMA

Dostlar selamlar Discord Nitroyu çoğu kişinin sevdiğine eminim Discord bu yönde bir adım atarak Türkiyede ki dolar kuru pahalı olduğu için Türkiyeye özel fiyat verdi Discord nitro için -Discord Nitro Üyeliği Aylık 27TL Yıllık ise 270TL -Nitro Classic üyeliği aylık 14,50TL yıllık ise 134.50TL...
  3. Skynel

XBox Game Pass 1 Aylık Coca Cola Lime Kapaklarının Altında

Dostlar Coca Cola Lime(Normal Coca Cola değil) Bu arkadaşların kapaklarının altında 1 aylık XBox Game Pass kodu bulunuyor ben marketleri dolaştım bulamadım bu yüzden Trendyolda bir marketten sipariş verdim öneririm 5TL civarında Konusunu bulamadım konusunu açan bir arkadaş varsa kusura bakmasın
  4. Skynel

Origin'de TL Dönemi Başladı

https://www.donanimhaber.com/origin-de-turk-lirasi-donemi-resmen-basladi--130622 Fiyatlar steamde ki ile benzer olacak Bu çok güzel bir haber artık Türkiye'de ki oyuncuların dikkate alındığını hissediyor Artık sanki oyunların çoğunluğu Türkçe dil desteği ile gelecekmiş gibi
Top Bottom