Arama sonuçları: *

1. TahaCel

3 aylik discord nitro para cekiyor bir kaç arkadaşta yaşanan sorun

https://www.technopat.net/sosyal/konu/discord-hediye-nitrodan-sonra-para-cekti.1546114/page-2 Burdaki arkadaşlardada sorum oluyor bendede Suan konuyu aciyorum 10 15 dk önce kartimdan tosla kartimdan discord nitro aldiğim kartimdan beles ama yani illa kart girin diyordu ya ondan 8.95 her kezde...
  2. TahaCel

steam oyun arka plan ayarlama sorunu ,?

nasıl yapıcam yarım oluyor :(
  3. TahaCel

bu denemek oluyor ??

Gift harcamalarınız kendi hesabınızda yaptığınız harcamalardan fazla olamıyor bu yüzden böyle bir hata çıkıyor. Steam otomatik olarak cüzdanınızdaki parayı gift olarak nakit karşılığı sattığınızı düşünüyor bu durum oluşunca. Steam Inventory Helper gibi eklentilerle ne kadar gift atabileceğinizi...
  4. TahaCel

steam hediye oyun göndermiyor ??

bir arkadaşa atıcaktım 2.el konudamda bilenler bilir satım yapıyordum ama bu hatayı verdi çözümü nedir arkadaş ile beklyiroz biraz ama nedir bunun çözümü bilen var mı çok tedirgin oldum şuan arkadaş parayı attı bekliyoruz olmadı en son çare geri göndercem parayı çok korkuyorum
  5. TahaCel

steam oyun iade ettim halde oyun duruyor ??

steamden pes2021 iade etmiştim ettim parası geldi ama kütüphanemde duruyor oyun oynayabiliyorum lite diyeceksiniz ama oyunu kendime satında alamıyorum olduğu için
  6. TahaCel

Steam iade hakkında ?????

bir tane oyun iade ettim 2 saaten fazla oynadığım halde 14 gün geçmedi ama :d iade edildi kartıma ama daha gelmedi bekleme süresi varya bide steam cüzdanı ile aldığım oyunu iade ettim böyle diyor anlamadım iade edildi ama 7 gün beklemi diyor ne 2oyun iade ettim falguys bu pes2021 buda...
  7. TahaCel

steam oyun alıcam ama boacompra nedir ??

tosla kart ile oyun alıcam kart mastercard steam satın alma kısmında hangi kartla alıcanı yazıcak bir tane mastercad yazıyor tek başına bide mastercard(boacompra) bu nedir hangisi ile ödeme yapıcam
  8. TahaCel

durmaplaydan oyun alınır mı ?

alınır mı size pes2021 alcam da . https://www.durmaplay.com/tr/store/efootball-pes-2021/buy/season-update-bayern-munchen-edition
  9. TahaCel

Önümüzdeki Steam İndirimi Ne Zaman?

Önümüzde yakında steam indirimi varmı pes2021 alcamda ?
Geri