Arama sonuçları: *

1. LenKys

steam en az kesinti ile bakiye yükleme

steam key veya farklı bir yöntem ile en uyguna bakiye nerden yükleyebilirm
  2. LenKys

Steam cloud sekronize edilemiyor hatası

söyle bir hata alıyorum cloud durumunda sekronize edilemiyor diyor oyuna girerkende söyle diyor yinede oyna diyorum tekrar aynı hatayı veror tekrardan yapınca açıyor oyunu fakat oyuna girince ana menüde normalde karakteriniz oluyor o olmuyor envantere giremiyorum bağlantınızı kontrol ediniz...
  3. LenKys

AC unity ye giriş yapamıyorum

steam den oyunu almıştım daha öncede oyunu oynadım da pc ye format felan attım sonra oyunu yükledim ama baya bir zaman geçti oyunu indireli format atalı oyunu steam den açınca beni ubısoft connect e attı şifremi giriyorum bana şu hatayı veriyor acaba şifremi yanlış dedim başka bir şey girincede...
  4. LenKys

Steam bekleme süresi nasıl kaldırılır

15 gün önce steam guard ı kaldırdım için 15 gün pazar kullanma yasağı yedim 15 gün geçti cs yi biraktım için skinleri felan satmak için pazara koydum söyle bir şey diyor yinemi 15 gün beklicem satmak için
  5. LenKys

steam pazar banı var iken oyun satın alınabilirmi

steam hesabımda 15 bekleme sürese var steam hesabıma para yatırıp oyun alıcam indirimde alabilirmiyim pazar bekleme sürem 29 da bitiyor indirimler 27 sinde para yatırıp oyunumu alabilirimiyim
Top Bottom