Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Steam Envanterdeki Eşyayı Satamama Sorunu

Konunun Steam Guard yüklemesi veya 15 gün beklemekle alakası yok. Sorun sat seçeneğine basmama rağmen hiçbir tepki alamamam. PC'de ya da mobilde yapmış olmam farketmiyor. Sorun ne?
  2. CesarVialpando

Steam Hesabımda Görünen Oyun Yasaklanması

Konuyu uzatmayacağım. Sa14k saçma bir sebepten dolayı PUBG'den ban yedim ve bu yüzden kenarda koskoca ''kayıtlarda 1 oyun yasaklanması'' diye gözüküyor. Çok can sıkıcı. Sırf bu yüzden 1 aydır hesaba elimi bile sürmedim ve Steam'deki hiçbir oyunu oynamadım. Bu yazı hepten böyle mi kalacak yoksa...
  3. CesarVialpando

Steam Hesabım Kendi Kendine Arkadaşlarıma Abuk Subuk Mesajlar Gönderiyor

Hesabımı birkaç ay önce bir arkadaşa vermiştim oynasın diye. Sonra bilgisayara virüs bulaştırdı. Muhtemelen benim hesap da oradan nasiplendi. İki gün önce de arkadaşlarıma link göndermiş. Bir daha da göndermedi. Ben yine şifremi değiştirdim ve Steam desteğe yazdım. Ayrıca Steam Guard da var...
  4. CesarVialpando

CS:GO Silah Skin Satışı Hakkında

AK-47'yi 40 TL'ye, M4A1-S'i de 90 TL'ye almıştım. Ama fiyatları inanılmaz bir şekilde uçuşa geçti. Sizce satayım mı; yoksa bekleteyim mi?
  5. CesarVialpando

Steam Sepetim Sizce İyi Mi?

God of War'ı kesin alıyorum. Resident Evil konusunda kararsızım. Belki 3. oyunu alabilirim. Onun dışında 2 tane de yarış oyunu ekledim. Her öneriye açığım. Değişiklik yaparım problem değil.
  6. CesarVialpando

Steam Hesabımdan Alışveriş Yapılmış

Nasıl oldu bilmiyorum ama biri hesabıma girip DOTA oyunu için alışveriş yapmış. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Durum epey sıkıntılı gibi.
  7. CesarVialpando

Discord Hesabım Kendi Kendine Başkalarına Mesaj Atıyor

Normalde bir sıkıntı yoktu. Dün birkaç arkadaşımın uyarısıyla farkettim ki; hesabım kendi kendine mesaj atıyor. Ne yapmamı önerirsiniz bu durumda?
  8. CesarVialpando

Steam 16 TL Oyun Önerisi

Tek tek de olur sadece bir oyun da olur farketmez.
  9. CesarVialpando

Steam 2-3 TL Oyun Önerisi

Soru yukarıda.
  10. CesarVialpando

Cs:Go Oyun Arkadaşı Arıyorum

Merhabalar. Son zamanlarda Cs:Go'da gayet iyi oynamama rağmen (17-25 arası vuruyorum.) gerek trol takım arkadaşları, gerek maçı yarıda terkeden kişiler, gerekse işleri güçleri gevezelik yapmak olan Ruslar takımıma denk geliyor ve bu nedenle ben de rank düşüyorum. Şu an Silver 3'e düştüm. Yaşım...
  11. CesarVialpando

STEAM EŞYAYI BİR TÜRLÜ SATIŞA KOYAMIYORUM

Neredeyse 2 saattir bunu yapmaya adadım kendimi ama bana mısın demiyor steam. Üstelik steam mobil uygulamasını yüklememe ve kimliğimi doğrulamama rağmen. Yardımcı olursanız çok iyi olur.
Geri