Arama sonuçları: *

1. Muti

Steamde "Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor." hatası

bir kapsül siparişi verdim ama satın alması uzun sürünce iptal ettim, yine de yeniden kasa almak isteyince Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin. bu...
  2. Muti

Playstore üzerinden tek bir hesaba 2 adet aynı oyun alınabilir mi

bir hesaba 2 adet pes 2021 alabilmek mümkün mü? nasıl olsa kod olarak geliyor oyunlar
  3. Muti

Plati.ru dan fifa 21 alsam alsam sadece offline mı oynayabilirim?

Soru başlıkta arkadaşlar bir de plati'den pek anlamam almak istesem 2$ mı ödeyeceğim
  4. Muti

Forcedroptan ucuza skin garantili kasa önerisi

20 tl yatıracağım kodlarla beraber yaklaşık 30 falan olacak en azından toplam 3 kasa açmak istiyorum para kazandırsa da olur kazandırmasa da olur ama kazandırsa daha iyi olur tabi :D tolu kasası kalkmış mı bu arada ve tolu kodundan daha iyi bir kod varsa belirtirseniz iyi olur teşekkürler şimdiden
  5. Muti

steam cüzdandaki 37 liranın 20 tlsini nasıl çekebilirim?

birisi bynogamedan falan bahsetmişti de kesinti alıyordur diye düşündüm, Kesintisiz bu parayı nasıl çekebilirim?
  6. Muti

İdle Daddy programı zup f ve zup s serilerinde kaç saatte kart düşürebilir?

yaklaşık 1 1.5 saattir açık uygulama zup f! ve zup s! oyunları açık ama daha kart düşmedi ne zaman düşer sizce
  7. Muti

Steam kart işlemelik oyunlar

depolaması düşük olursa iyi olur normalde steam inventory helper ile 2 levele atlamak istedim kart satın alarak ama daha 0 levelim ve steam pazardan hiçbir şey alamıyorum önerilerinizi bekliyorum ayrıca kart kazanması kolay ve kısa sürede olursa sevinirim
  8. Muti

steam cüzdan kodunu en hızlı teslim eden ve güvenilir olan site?

20 tllik alicam ve hızlı olması önemli. Maksimum 10dkde kod elime ulaşırsa iyi olur önerileriniz nelerdir
  9. Muti

steam 5 dolar kuralı hakkında

ea play almak istiyorum indirimdeyken onu alıcam 6 tlden yaklaşık 34 tl kalıcak bu kısıtlamayı kaldırmak için. Ea play+32 34 tl arası bi oyun alıp iade istesem bu kısıtlama kalkar mı yoksa devam eder mi?
Top Bottom