Arama sonuçları: *

1. Rotangar

Dava yer miyim acaba ?

Bir site var arkadaşlar isim vermeyeyim size çok cüzi paraya xbox gamepass verşyor(daha öncede çok alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım).Daha sonra hesabı beraber oynayalım oyunları diye 2 arkadaşa da verdim hesabı sorunsuz kullandık şimdi oyunu açamadık ve hesaplara bakınca hesapta isim...
  2. Rotangar

Steam aynıanda 1 den fazla oyun açıp kart düşermi

Koleksiyon kartına sahip ucuz 1 tl lik 7 tane fln oyun var.Hepsini aynı anda açsam altta koleksiyon kartı verirlermi?
  3. Rotangar

Steam hesabıma giremiyorum

Okuldayken mobil uygulamadan girdim steame hiçte sorun yoktu.Eve geldim pc açtım steam şifre istedi.Normalde beni hatırla seçeneğim aktif olduğundan istemez.Yazdım yanlış dedi baya bi uğraştım.Mobil uygulamadanda otomatik atmış.Smurf hesabıma geçtim o açılıyor ama ana hesabım gitmiş.Biride...
  4. Rotangar

Steam hesabıma giremiyorum

Okuldayken mobil uygulamadan girdim steame hiçte sorun yoktu.Eve geldim pc açtım steam şifre istedi.Normalde beni hatırla seçeneğim aktif olduğundan istemez.Yazdım yanlış dedi baya bi uğraştım.Mobil uygulamadanda otomatik atmış.Smurf hesabıma geçtim o açılıyor ama ana hesabım gitmiş.Biride...
  5. Rotangar

Steam aile paylaşımı oyunlar gözükmüyor

Arkadaşım bana oyunlarını paylaştı bende ona en başta 2 hafta falan çalıştı sonra bir baktım oyunlar gözükmüyor.Tekrar yaptık her yolu denedik ama oyunlar hala yok
  6. Rotangar

Steam seviyesini arttırmak istiyorum

7 seviyeyim 10 seviye olamk istiyorum. Seviye atlamak için pazardan csgo kartları(başarım) alsam seviyem artarmı. 2. sorum edvanter > steam de bulunan kartları satsam seviyem düşermi
  7. Rotangar

Steam 3 tl para kesti

Steame para yatırmak için kredi kartı giriliydi bunu başka bi kartla değiştirmek istedim "Bu hesaba bağlı olan ödeme yöntemini güncelle" seçeneğine tıklayıp yeni kredi kartını girdim.Daha sonra hesabımdan 3 tl kesti normalmi?
  8. Rotangar

Oyun yapımcılığı hakkında

Selam arkadaşlar aranızda unreal engine 4 veya (unity hariç) diğer oyun motorlarında oyun geliştirmeye çalışan yada bilenler varmı.Yada yazılımla ilgilenen.
Top Bottom