Arama sonuçları: *

1. Marku

Ea BF V indrime sıfırlanıyor.

Arkadaşlar BF V indirdim. Bilgisayarımda 90 gblık dosyalar duruyor. Fakat EA indirmeyi sıfırlayıp yeniden başlattı. Ne yapmam lazım dosyalar duruyorum ama exeyi de bulamadım.
  2. Marku

Steam 1172470 dosyası nedir?

Öylesine dosyalara bakıyordum ve steam'de downloads klasöründe 1172470 isminde bir dosya buldum 63 gb. Bu nedir? Google'a yazdığımda apex çıkıyor. Ama 2 sene öncesine kadar yükleyip silmiştim ben.
  3. Marku

Riot Games biletime bakmıyor.

2 gündür attığım bilete bakmıyorlar, dün bir tane daha attım yine bakmadılar. Bakmamaları normal mi sizce yoksa bakmaları için bir şey mi yapmam gerekiyor. Veya canlı destek gibi bir hizmetleri var mı?
  4. Marku

Gamepass alınca para direkt çekiliyor mu?

Para direkt çekiliyor mu yoksa 30 gün geçtikten sonra mı çekiliyor?
  5. Marku

Gamepass hakkında bir kaç soru.

1: Alınır mı? 2: Fifa 21 sınırsız oynanıyor mu?
  6. Marku

Steam harcama tutarım değişmiyor.

Hesabın kısıtlanmasını kaldırmak için 5 dolar harcamam gerekiyordu, halihazırda 3.80 harcamıştım ve 2 dolar tutarında oyun aldım. Fakat hala 3.90 gözüküyor, ne yapmam gerekiyor?
  7. Marku

Steam 1.10 dolarlık oyun önerisi

Sanırsam pazarı açmam için 5 dolar harcamam lazımmış, 3.90 harcadım ben. 1.10 veya maksimum 2 dolar olacak şekilde bir oyun biliyor musunuz?
  8. Marku

Steam pazar neden kapalı?

Yazan her şeyi yaptım, şu kapsül indirimi ne zaman bitecek bilmiyorum ama bitmeden almam lazım.
  9. Marku

Epic Games oyun açmadığım halde çalışıyor!

Ve giremiyorum oyuna.
  10. Marku

En yakın Steam indirimi ne zaman?

Heart's of iron 4 almayı düşünüyorum, ne zaman indirime girer?
  11. Marku

Steam'den 1.1-2 dolar oyun önerisi

Hesabımda 3.99 dolar harcandı ve pazara erişebilmem için 1.1-2 dolar oyun önerisi yapar mısınız?
  12. Marku

Wallpaper engine'den wallpaper önerisi.

Güzel bulduğunuz duvar kağıtlarını atarsanız sevinirim.
Top Bottom