Arama sonuçları: *

1. Uğur

Ea app de oyun kurarken türkçe seçemiyorum.

Bilgisayara fifa23 ve bf1 yüklücem fakat kurarken türkçe seçemiyorum veya herhangi bir dili de seçemiyorum daha önceden böyle bi sorun yoktu yardım eder misiniz ?
  2. Uğur

Ubisocft connect garip indirme hızı

Oyun indirirken arada böyle hız artışı oluyor bu bug falan mı ? Normalde hep 7.5 mb ile indiriyor.
  3. Uğur

EA App her defasında kullanıcı adı ve şifre istiyor.

Uygulamayı ne zaman açsam email ve şifre istiyor bıktım her zaman girmekten çözümü yok mu bunun daha önceden böyle olmuyordu. Girerken beni hatırla seçeneği işaretli uygulamayı kapatacağım zamanda sign out yapmıyorum direkt exit yapıyorum.
  4. Uğur

Ubisoft+ alanlar bakabilir mi ?

15 tl ye Ubisoft+ aldım fakat oyunun üstünde xbox logosu var ve console da oynanabilir diyor ama indirme işlemi yapabiliyorum. Oynayabilir miyim ? Ubisoft+ alıp böyle xbox logosu olan oyun yükleyen var mı oynayabildiniz mi ?
  5. Uğur

Steam hesaptan hesaba nasıl para aktarabilirim ?

Steam yan hesabımda para var ana hesabıma nasıl aktarabilirim ? Cs itemleri olmaz çünkü ana hesap csden banlı.
  6. Uğur

Csden ban yedim Dayz oynayabilir miyim ?

Yıllar önce hesabım çalındığı için csden ban yemiştim dayz oynucaktık arkadaşlarla oyunun mağaza kısmında valve anti hile desteği yazıyor yine de oynayabilir miyim ?
  7. Uğur

Steamde hediye gelen oyun gözükmüyor

Arkadaşım bana Dayz hediye etti ben kabul et veya reddet e basmadım daha sonra alırım diye çarpıya basmıştım şuan gözükmüyor kabul edemiyorum nereye gitmiş olabilir ?
  8. Uğur

Gamepass Hakkında Sorularım Var?

1- Papara Tosla Nays gibi kartlar veya başka kartlar ile geri ödemeli alına biliyor mu ? 2- Gamepass normali mi alınmalı ultimate i mi ? Ultimate kullanmış olanlar cevaplarsa daha iyi olur. 3- Yıllık abonelik alınmıyor mu ?
  9. Uğur

Rockstar Games Durduruldu Hatası Açılmıyor

Rockstar games i açmaya çalışıyorum giriş yapma ekranı gelmeden çalışmayı durdurdu hatası alıyorum hatayı kapatıyorum launcher kapanıyor launcher a giriş yapıyorum logosu yükleniyor gibi dönüyor ama devamı yok nasıl çözebilirim ?
  10. Uğur

Origini nasıl indirebilirim ?

Pc de origin yüklüydü dün format attım bugün yüklemek için gireyim dedim ea app diye bişi var sayfada. EA app kurdum ama giriş yaptıktan sonra ramin hepsini kullanıyor ve açılmıyor bunu nasıl çözerim.
  11. Uğur

Steam de iade sınırı var mı ?

Steamde iade sınırı var mı ? Haftalık veya aylık olarak. Çünkü 15 tl steam cüzdan kodu satılmadığı için 2-3 oyun alıp sonra iade ettim cüzdana gelsin diye para sonrada başka oyunlar aldım onlarıda sevemedim onları da iade ettim. Şimdi yine bir kaç oyun alıcam olurda pc kaldırmaz veya sevmez isem...
Geri