Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Amazon Prime Aboneliği Neler Sunuyor ?

Konuyu yanlış kategoride açmış olabilirim özür dilerim. Prime aboneliğinin bize sunduğu her şeyi öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz ? Mesela her ay kaç adet oyun veriyor, lol için verdikleri neler, dizi ve filmlerle alakalı liste varsa atar mısınız ?
  2. Hasanst

Steam Arka Plan Önerir misiniz ? Sizin Profilleriniz Nasıl ?

Steamde güzel bir profil tasarlamak istiyorum. İlk önce arka plan ile başlamak en mantıklı seçenek gibi gözüküyor. Şuan 1200 Puanım var ama GOW alacğım için 2200 Puanım olacak. Ya arkaya hareketsiz bir arkaplan alıcam ve hareketli fotoğraf çerçevesi alıcam yada hareketli arkaplan alıp çerçeve...
  3. Hasanst

Steam ne kadar kart almam lazım ?

10 Level olmak istiyorum steam inventory helper eklentisini indirdim 10 levell olmak istiyorum diyip buy cards dedim normalde 7 kart seti almanız lazım demesine rağmen yaklaşık 25 adet kart çıktı hepsini almam gerekiyor mu yada içlerinden 7 tanesini mi alıcam ? 1671389498...
  4. Hasanst

Steam "tercihleriniz doğrultusunda x ürün dahil edilmedi" sorunu

Batman arkham oyunlarını mağazada arattığım zaman listede göstermiyor ama "batman arkham knight'da dahil edilmek üzere...." diye belirtiyor oradan giriş yapabiliyorum. Nasıl çözebilirim. 1669220473 Batman örnek bir oyun başka oyunlarda da oluyor.
Geri